Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іван Шанта стає у керма ФК «Ужгорода»
17:32
Іван Шанта стає у керма ФК «Ужгорода»
Новина, можливо, не із сенсаційних, але щонайменше новина – Іван Шанта став головним тренером ФК «Ужгород».

Іван Шанта стає у керма ФК «Ужгорода» Коли я зателефонував новопризначеному наставнику, він саме був за кермом автомобіля, та за кілька хвилин пообіцяв зупинити авто й відповісти на всі запитання. Слова дотримав. Отож експрес-інтерв’ю за гарячими, так би мовити, слідами читачам нашого сайту.

– Іване, я вітаю Вас із призначенням. Коли і як про нього довідалися?

– Якщо відверто, чутки ходили ще наприкінці минулого року. Утім я спілкувався з керівництвом клубу на початку січня, і про це мова не йшла. Позавчора ж мене повідомили, що призначили, а вже вчора представили команді. По обіді провів перше тренування.

– Воно було «втягувальним»?

– Так. Зібралися, пробігли крос, порозминалися. Працюватимемо в такому режимі до п’ятниці. У суботу, можливо, проведемо контрольну гру, а з наступного тижня запрацюємо наповну, включаючи заняття на доріжках, із аеробіки тощо.

– Наскільки будете працювати з «основою» минулорічного колективу?

– Точно знаю, що не буде Гібалюка. Поки не з’явився Риплюк. Загалом була розмова з керівництвом клубу. Виходячи з неї, можу сказати, що будемо брати курс на оновлення й омолодження колективу. Наскільки суттєво – покаже час.

– Виходячи з тієї розмови, завдання на сезон уже поставлені?

– Поки ні. Адже невідомо, хто залишиться в команді, хто піде з неї. Я думаю, із завданнями визначимося ближче до початку сезону. У нас є місяць-півтора для підготовки.

– Будете радитися з попереднім наставником – Михайлом Іваницею – чи формуватимете нові традиції в тренуванні?

– Ідеальних наставників не існує, але працюватиму самостійно, адже в Іваниці своє бачення футболу, а в мене свої погляди. Кожен тренер працює за власним зразком.

– Чи була розмова з керівництвом клубу щодо забезпечення ФК?

– Так. Команда поки має все необхідне. У разі потреби будуть вирішувати питання і з полем, спортзалом для тренувань тощо. Тому, думаю, головне, щоб погода сприяла заняттям на вулиці.
 
Розмовляв Володимир ТАРАСЮК

Джерело
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: