Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Іван Войтович: "Потрібно підтримати нашу молодь"
18:26
Іван Войтович: "Потрібно підтримати нашу молодь"
Представляємо команду новачка ФК «Юніор» з Берегова в інтерв'ю з керівником команди Іваном Войтовичем.

Іван Войтович: Продовжуючи знайомити читачів з командами учасниками Зимового кубка району з футболу, представляємо команду новачка ФК «Юніор» з Берегова в інтерв'ю з керівником команди Іваном Войтовичем. Людиною, яка в футболі має чималий досвід. Свого часу Іван Емілович очолював берегівську «Зірку», з якою виграв два чемпіонати району та Лігу Чемпіонів Закарпаття. Останні два роки працював спортивним директором ФК «Берегово». Тісно співпрацює з командою зірок ветеранів збірної України. Саме за ініціативи і організації пана Войтовича на стадіоні «Дружба» минулого року було проведено матч збірної ветеранів Берегівського району та збірною ветеранів України.

– Іване Еміловичу, що спонукало Вас до створення нової команди?

– Команду створювати не було необхідності, вона вже була створеною. Це минулорічні юнаки ФК «Берегово». На жаль, команда припинила виступи в чемпіонаті Закарпаття. А тут зібрані юні таланти, добре зіграні. Допустити, щоб вони розбіглись по іншим командам, шкода. Адже саме в цих хлопчиків вкладено чимало роботи в попередні роки. Вони звикли один до одного, це майбутнє берегівського футболу. Тому вирішив заявити їх на Зимовий кубок.

– Зміни з попереднім сезоном будуть в команді?

– Це питання скоріше до тренера команди Людвіга Тара. Безперечно, якщо є молоді футболісти, які мають бажання грати в футбол, ми їх із задоволенням візьмемо до команди. А в цілому гратимуть минулорічні футболісти.

– Які завдання ставите перед командою?

– Як такого завдання немає. У першу чергу, грати і набиратись досвіду. Показати всі свої вміння і навики в суперництві з дорослими футболістами. Звичайно, хочемо вийти з групи. Але як складеться. Усе в наших руках. А далі побачимо за обставинами.

– Чи візьме «Юніор» участь в чемпіонаті району?

– Нині я не можу стовідсотково дати відповідь. Наперед загадувати складно. Знову ж таки все залежить від обставин. Є сподівання, що команда добре зарекомендує себе в зимовому турнірі і знайде своїх вболівальників. Можливо, цей проект молодої команди зацікавить ще кого-небудь. З’являться нові спонсори і тоді ми продовжимо свої виступи. Адже шкода хлопців і на моє переконання всі, хто любить і вболіває за футбол повинні долучитися і підтримати нашу молодь. Ще раз скажу, все залежить від обставин.

– ФК «Берегово» немає в обласному чемпіонаті. Якщо «Юніор» не матиме підтримки, Ви залишитесь поза футболом?

– Не можу уявити себе без футболу. Усе моє життя тісно пов’язане з улюбленою грою. Після уходу з Зірки витримав два роки і зрозумів, що без футболу ніяк. Не знаю в якій ролі і де буду, але моя майбутня діяльність точно буде пов’язана з ним.

– І на завершення назвіть фаворитів Зимового кубку.

– Як на мене, то головними фаворитами є «Зірка», Артос» Гать та Яноші. Не можна не рахуватися з «Талісманом» з Великих Берегів. Команда теж гідна і може поборотися за найвищі місця. Гадаю, в цей зимовий період, ще хтось із команд може проявити себе. Може бути все і ми станемо свідками сенсацій.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1049 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: