Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іваниця дебютує з перемоги над «Бужорою» (ФОТО)
10:30
Іваниця дебютує з перемоги над «Бужорою» (ФОТО)
Напередодні матчу з «Бужорою», «Середнє» було явним фаворитом зустрічі.

Напередодні матчу з «Бужорою», «Середнє» було явним фаворитом зустрічі.

Рахунок та гра вцілому це тільки підтвердили.

Вже майже літнє сонце весь матч пекло гравців. На самому полі жарко було лише біля воріт іршавчан. Зі стартовим свистком, господарі стрімголов помчались до володінь Ігнатишина. Та в одній з перших атак на рівному місці дістав травму Євген Ференцик, то ж Іваниця змушений був випустити Чобо Кеменя на правий фланг півзахисту. Впродовж всього матчу активні крайки Пахомов та Гулович за допомогою подач та прострілів створювали небезпечні моменти, один з таких після подачі Дениса, Василь Пиняшко прийняв біля кута штрафної і сильно пробив вище воріт.

Гості у свою чергу більш активно просувалися до чужих воріт правим флангом, де моторний Довгінко розганяв контрвипади. Одна з таких вилазок до воріт Славіка закінчилася подачею у карний майданчик, Юрій не зміг зафіксувати м’яч та захисники своєчасно його підстрахували.

Чудову нагоду відкрити рахунок була у опорника господарів Крьоки, коли йому під удар м’яч відкинув Корпош та його пострілу бракувало точності. А вже на 21 хвилині, чергова навісна передача з лівого флангу від Бандуровича не знайшла адресата та на підборі в районі одинадцятиметрівки першим був Пиняшко, який за допомогою рикошету переправив круглого у сітку воріт. У найближчі хвилини після першого м'яча «Середнє» могло остаточно знімати всі питання про переможця матчу, але замість цього трапилася відмінна нарізка невдач під час завершення атак.

Господарі по-справжньому вели гру, багато атакували, ефектно комбінували та не завжди доводили атаку логічного завершення. «Бужорі» залишалося лише захищатися великими силами, і час від часу продиратися до гостьових воріт. Лише в кінці першого тайму Гулей обікрав Шукаля і мав можливість відкрити рахунок та його удар встигли заблокувати.

Друга половина гри розпочалась з небезпеки біля воріт Славіка. Після подачі з кута поля захиснику іршавчан Старості дали прицільно пробити головою, та м’яч просвистів трішки правіше дев’ятки воріт. У відповідь «Середнє» обрушило чергову порцію атак на ворота Ігнатишина. Трьоходівка Корпош – Бандурович – Кручаниця завершилася ударом останнього, але від захисника м’яч пішов на кутовий. Після подачі з корнера, Крьоці з шести метрів ніхто не завадив замкнути подачу, Кручаниця, який стояв на шляху м’яча намагався підправити його, а натомість йому вдалось дезорієнтувати голкіпера – 0:2. З кожною хвилиною стримувати тиск середнянців було складніше. Було добре видно, що гравці з Іршави перебувають не в найкращих фізичних кондиціях, оскільки вони взагалі не проводили підготовку до сезону, а самі тренування почалися під час обласного кубка.

Динамічна гра господарів на високих швидкостях призводила до безлічі небезпечних моментів. Стрімкий рейд Кеменя правим флангом, по ходу якого він пройшов трьох суперників завершився прострільним пасом на Пиняшка, та його удар з дванадцяти метрів відбив голкіпер. Домогтися свого Василь зміг вже на останніх хвилинах матчу, коли після кутового він вдало підібрав м’яч перед штрафним майданчиком, підробивши собі під праву робочу ногу, обвідним ударом точно поцілив у дальню дев’ятку без шансів для голкіпера.

Дубль героя цього поєдинку Пиняшка приносить команді першу перемогу в сезоні і дозволяє вдало стартувати на посту керманича команди Михайлу Іваниці.

«Середнє» виглядало помітно сильніше гостей, провівши в атаці більшу частину матчу, диктувало свої умови на полі і створювало моменти.

Команда з Іршави показала, що просто так віддавати очки нікому не збирається, та їм ще треба підігнати фізичну готовність та зіграність колективу.

«Середнє» – «Бужора» (Іршава) 3:0

Голи: Пиняшко 21’, 89’, Крьока 53’.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 789 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: