Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Із переможним Данкан-щитом на перерву (ВІДЕО)
21:58
Із переможним Данкан-щитом на перерву (ВІДЕО)
Про один із кращих виїзних матчів юнаків «Карпат» дізнавайтесь далі.

Із переможним Данкан-щитом на перерву (ВІДЕО)
Хоча цей двобій і поступався за рейтингами низці інших матчів Західної юнацької зони, та за конкурентністю він був позаду тільки мабуть центральної битви 13-го туру в Дерцені й був десь таким самим рівним щодо розкладу сил, як протистояння аут-зондер-команд у Ракошині. Із огляду на попередні результати найімовірнішим підсумком у Рокосові мала б стати нічия або мінімальна перемога гостей. Та молоді «Карпати» в цей день якісною грою здивували не тільки чужих, а й нечисленних своїх фанів і змогли на мажорній ноті дістатись екватору ліги. Та про все по порядку.
 
«Сині» зі старту понеслись уперед лівим флангом, та заробили тільки аут. Данканич в ісландському стилі вкинув у карну зону на Лопіта, та удар від Олега хоча й був точним, та досить кволим і Плескач впорався. Та далі на Іллю очікувало багато складніших футбольних ударних файлів. Так, уже через хвилину партнери невдало винесли м’яч із штрафного майданчика і його підхопив Голомба. Василь віддав під удар Чечуру, а Юрась влучно пробив. Воротар «Гірника» намагався взяти, та зрикошетило на кутовий, що вже не ніс такої загрози. Намагання господарів, особливо лівим флангом, вийти в контру наражались на вдалий відбір. Запам’яталась хіба 6-та хвилина, коли змогли прострілити спочатку зліва й далі зправа щоразу на лінію воротарського майданчика, та не замкнули. Між тим, суперники фланговими подачами часом створювали паніку в штрафній і продовжували пристрілюватись із різних позицій. Щастило тільки тому, що робили це без спец прицілу. Та батіг луснув навіть без розмаху. Чечур подав із правого флангу в карну зону, де його величність верхньокоропецький Данкан-Тімич (за зростом у «Карпатах» він виділяється як і відомий американець) зловив м’яч угорі й у дотик переправив у правий кут без шансів на відбиття – 1:0.
 
Обстріл тривав і далі. Показовою щодо цього була 17-та хвилина, коли Данканич бив, та заблокували. Голомба додавав, та рикошетом від його ноги відскочило лівіше. Мельник опинився в потрібному місці в потрібний час, пройшов уперед і без шансів для воротаря метрів із п’яти зарядив у дальній правий кут. Та м’яч, хоча і в лічених сантиметрах, та уникнув стійку із зовнішнього боку брами.
 
На 21-й хвилині Мельник отримав дальній пас метрах у 45-ти від чужих воріт і коротко віддав вперед на «Еду-бачі», а той далі переадресував на Чечура, та в цей день Георгію було не до снаги реалізувати вихід на воротаря (аналогічна триходівка з тими ж виконавцями, без наслідків, була через три хвилини). Те ж саме стосується й головного коропецького футбольного млинаря Сергія, якого через дві хвилини знайшли дальнім пасом попереду. Зірочка з номером Беланова хоча спершу й утерла носа двом захисникам, які геть загубилися мовляв «За яку роль нас тут мають і навіщо ми граємо в цьому спектаклі з відомим переможцем», та пробив рівно у воротаря, мабуть переплутавши футбол із боулінгом.
 
Та гостям все ж удалось досягти комфортнішого рахунку ще до перерви. Партнери дальнім пасом знайшли Данканича, який міг одразу реалізувати момент, та ніби даючи шанс партнеру змістився вправо і виклав під удар Мельнику. Та Сергій замешкався й цейтнотом зібрав біля себе весь захист суперника. Пробити вже було зась, тож добре, що зумів відпасувати знову вправо і Едуард із досить гострого кута вколотив у дальній нижній кут – 2:0.
 
За мить Майор відносно «налякав» Росула ударом здалеку над поперечиною.
Другий тайм розпочався трохи інакше, та все ж одні намагались йти вперед, а інші пробивали, утім знову без «оптичного прицілу». На 38-й хвилині Чечуру знову дозволили здійснити слаломний забіг із вриванням у карну зону, та Юрась і цього разу із вбивчої позиції, метрів із 12-ти, пробив поруч із дальньою стійкою. За хвильку він підступно пробив більш здалеку, та знову поруч із лівою стійкою. А от на 45-й хвилині був відвертий не фарт. Гукливський розіграв штрафний на своїй половині з Шелельо й віддав дальній верховий пас уперед, на ділянку перед правим краєм карної зони, на Данканича. Еду скинув головою вперед і трохи лівіше на Голомбу. Василь із допомогою дриблінгу звільнився й метрів із 14-ти влучив у лівий нижній кут. Плескач у падінні зумів відбити, показавши кращий сейв.
 
Через дві хвилини Чечур на завершенні наступу по центру заробив право на штрафний метрів із 17-ти й сам пробив над правою дев’яткою, на щастя для Плескача, що тільки споглядав. Ще через такий же інтервал дальнім пасом вивели на дуже вигідну ударну позицію Данканича. Здавалось хет-трик, та ні зовсім і не трик, а скоріше «мимо моменто, уна стійка ліворно». І одразу, знову через дві хвилини, могли отримати зворот-навиворіт. Найгостріша контратака матчу від господарів відбулась правим флангом. Її розпочав відбором Поган. А завершилось кількома спробами пробити як Степана, так і Жупана, Луканця та Майора. Намагання перших двох були задавлені в зародку, постріл Мирослава вдалося заблокувати, а після удару Богдана м’яч підступно й непередбачувано, бо рикошетом, пройшов поруч із стійкою, на щастя «синіх» із зовнішнього боку воріт.
 
Надалі гості змогли уникнути подібних переживань, бо на кожну гостроту суперника відповідали трьома своїми. Так по дві спроби забити мали Данкан та Чечур і ще раз відзначитись міг Мельник. Та рахунок не змінився, що дозволило юним «Карпатам» досягти локального тріумфу на фініші першого кола. Тренерському складу «Карпат» слід попрацювати над підсиленням окремих ланок або з введенням нових виконавців або за рахунок швидкого вишколу, а хоч би й методами Макаренка, вже наявних кадрів.

 
Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора,
 
15 липня, с. Рокосово, стадіон «Гірник», хмарно з проясненнями, + 25 градусів, 51 глядач
 
«Гірник» U 17 Рокосово – «Карпати» U 17 Верхній Коропець – 0:2 (0:2)
 
Голи: Данканич, 13, 27.
 
«Гірник» U 17: Ілля Плескач, Вадим Писаренко, Степан Палчей, Микола Джуга, Павло Тодавчич (Віктор Парада, 56), Ріхард Жупан, Любомир Цугорка, Богдан Майор, Станіслав Кляп (Віталій Волошин, 56), Степан Поган, Мирослав Луканець.
головний тренер – Василь Качур, тренер – Богдан Сура.
 
«Карпати» U 17: Сергій Росул, Іван Росул, Сергій Сидор, Олег Лопіт, Василь Шелельо, Станіслав Гукливський, Василь Голомба, Юрій Чечур, Сергій Мельник, Едуард Данканич, Крістіан Садварі.
Запасні: Роман Качур.
тренер – Артур Шепа.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 592 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: