Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Іза" мінімумом проривається в майбутнє
16:23
"Іза" мінімумом проривається в майбутнє
Про те як перемога в черговому дербі забезпечила вихід до наступного етапу читайте далі.

Після важкого двобою з міцною «Великою Копанею» на ізянців очікувало ще одне нелегке випробування старожилом закарпатського футболу – «Вишковом». Місцеві футболісти суттєво загострили ситуацію вже на самому початку. Після одного з прострілів зі штрафного з лівого флангу воротар вчергове відбив. Та захисники не підстрахували Мацунича й Мушка додав м ’ яч у сітку – 1:0.

Суперник відповів через дев ’ ять хвилин наступом по лівому краю, який завершився ударом-прострілом в ближній кут. Та Драгула відбив і здругої спроби забрав круглого до рук. Ще два загострення стались на фініші першого тайму. Спочатку на 28-й хвилині круглий влетів у сітку «Ізи», коли на правій стійці його з метра підкорегував Шимоня, та за мить до цього Ліб підняв прапорець.

Через п ’ ять хвилин він влетів й у протилежну браму, коли на завершенні атаки лівим флангом зі зміщеннням до центру гравці «Ізи» заробили право на штрафний удар. Яргін навісив на лінію воротарського майданчика, а Красняник підправив його в сітку, та цього разу Балог піднятим стяжком не дозволив порадіти Юрію.

Другий тайм пройшов на зустрічних курсах. На 41-й хвилині на завершенні атаки по центру партнери вивели Мушку на воротаря й Іван влучно пробив, та Мацунича від голу врятувала поперечина. Далі було незначне затишшя щодо небезпеки й вибух із середини й до кінця гри.

На 57-й хвилині на завершенні наступу по центру зі зміщенням вліво Андрій Кемінь сильно бив у ближній кут і м’яч, рикошетом від опонента, полетів у сантиметрах над поперечиною. Через дві хвилини Яргін не менш гостро пробив зі штрафного з 40-ка метрів над поперечиною.

На 66-й хвилині вишківці втратили свою найреальнішу нагоду відновити паритет, коли побігли вперед правим краєм. Попович наважився на удар із 18-ти метрів і влучив у ближній кут. Михайло Симулик відбив цей удар. Через дві хвилини  на удар із 30-35-ти метрів наважився Шемет із прицілом у дальній від нього лівий кут, та круглий полетів у лічених сантиметрах над дев’яткою.

Друга поспіль мінімальна перемога дозволила «Ізі» мати надію на дострокове бронювання квитків восьмифіналу вже через дві години після завершення цього двобою. Вишківцям же в третьому турі слід зіграти як мінімум внічию з «Великою Копанею», щоб залишити за собою втішну бронзову сходинку групи С, а перемога над опонентами дасть невеличку надію на прохід далі.      
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Василь Балог та Крістіан Ліб
 
12 лютого, село Іза, стадіон «Колос», +6 градусів, ясно, 300 глядачів
 
«Іза» – «Вишково» – 1:0 (1:0)
 
Голи: Мушка, 5.
 
«Іза»: Віктор Драгула, Михайло Симулик, Юрій Красняник, Ярослав Біба, Ігор Фурдь, Денис Яргін, Роберт Пилип, Володимир Волошин, Іван Мушка, Олександр Шемет, Андрій Кемінь.
Запасні: Михайло Симулик, Степан Холод, Іван Скопіч, Ярослав Вакаров, Юрій Дума,  Володимир Кемінь.
Тренер – Віктор Вучкан.
 
«Вишково»: Михайло Мацунич, Олександр Бонгар, Йосип Мункачі, Мирон Мацола, Олександр Солома, Іван Шимоня, Олександр Сливка, Михайло Пацкан, Василь Мацунич, Василь Глибчук, Руслан Деяк.
Запасні: Михайло Попович.
Тренери – Адальберт Борбель та Михайло Довжанин.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1036 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: