Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Іза" здолала неприємну традицію
17:37
"Іза" здолала неприємну традицію
Про другий матч першого туру в групі С дізнавайтесь далі.

Так трапилось у минулому сезоні, що підопічним Віктора Вучкана дуже важко давались поєдинки проти «Великої Копані». Та цього разу вони все ж змогли довести свою професійну придатність на обласному рівні.

Із перших хвилин команди грали на зустрічних курсах, із незначною перевагою підопічних Михайла Фурика. На 5-й хвилині на завершеннні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Корпош коротко віддав під удар Свищу й Михайло з 12-ти метрів спрямував м’яч поруч із правою стійкою. Суперник відповів ще гостріше через шість хвилин лівим краєм. Кемінь пробив у дальній кут, та його постріл Бучок відбив у стрибку кулаком. Однак одразу послідував гострий простріл від Скопіча з правого флангу. Дубровка намагався в пожежному режимі вибити за ворота, та м’яч від його ноги зрізався в ближній до нього лівий кут – 1:0.

Після цього місцеві гравці ще більше віддали ініціативу, в сподіванні тільки на контратаки. Найкраща нагода зрівняти рахунок у команди з Виноградівщини була на 17-й хвилині, коли Фурик-старший заробив право на кутовий із правого краю. Після навісу Кікало ударом головою влучив під поперечину, та Драгула у стрибку відбив його постріл.

Другий тайм підопічні Михайла Фурика провели в атаках. На 48-й хвилині Фурик-молодший з правого флангу скинув ближче до центру під удар Свищу й Михайло з 25-ти метрів сильно пробив у сантиметрах над поперечиною. За мить Фозекош гостро прострілив зправа на лівий край штрафного майданчика на Івашка, та Ерік із трьох метрів пробив повз ближню стійку. На 52-й хвилині на завершенні атаки по центру Фурдь міг подвоїти рахунок із дуже вигідної ударної позиції, та довго приймав рішення й від нього винесли круглого.

У кінці матчу «Велика Копаня» майже всім складом атакувала, а суперник так само масовано відбивав всі її потуги. Суттєвої гостроти форварди так і не створили. Зрівняти рахунок міг хіба воротар Бучок, який на 69-й хвилині ударом зі штрафного з 40-ка метрів влучив у лівий кут. Михайло Симулик, що по перерві змінив Драгулу в рамці, у стрибку зачепив м’яч і той полетів поруч зі стійкою, із зовнішнього боку його брами.

Перемога над принциповим суперником додала оптимізму численним фанам «Ізи» в правильності пріорітетів Віктора Вучкана щодо ставки на місцевих вихованців, а тренерський штаб «Великої Копані» має час, щоб підкорегувати гру команди щодо реалізації її потенціалу в майбутньому, де реалізація моментів гратиме ключову роль для здобуття результату.
 
 
Арбітр – В. Печунка
Асистенти – І. Мучичка та І. Граб
 
11 лютого, село Іза, стадіон «Колос», + 8 градусів, ясно, 180 глядачів
 
«Іза» – «Велика Копаня» – 1:0 (1:0)
 
Голи: Дубровка, 11 (автогол).
 
«Іза»: Віктор Драгула, Михайло Симулик, Ігор Фурдь, Ярослав Біба, Юрій Красняник, Денис Яргін, Володимир Волошин, Іван Скопіч, Андрій Кемінь, Роберт Пилип, Іван Мушка.
Запасні: Михайло Симулик, Юрій Дума,  Михайло Кемінь, Ярослав Вакаров, Володимир Кемінь, Володимир Пристая.
Тренер – Віктор Вучкан.
 
«Велика Копаня»: Ярослав Бучок, Іван Фурик-старший, Іван Фурик-молодший, Василь Фозекош, Ерік Івашко, Владислав Кікало, Іван Дубровка, Михайло Антолик, Михайло Черниш, Михайло Свищо, Владислав Корпош.
Тренери – Михайло Фурик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1024 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: