Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Як Фекете «взяв» «Невицький замок»
21:07
Як Фекете «взяв» «Невицький замок»
У Невицьку зустрічалися сусіди по турнірній таблиці – 10 та 9-та команди Західної Першої ліги.

У Невицьку зустрічалися сусіди по турнірній таблиці – 10 та 9-та команди Західної Першої ліги.

Підопічні В.Пінковського до цього матчу вже чотири тури поспіль не знають смаку перемоги, тож саме в Невицькому прагнули здобути бажану вікторію.

Перші 10 хвилин гра була рівною, далі ініціатива поступово перейшла до «Витязя». А на 21-й хвилині двобою господарі виносять матч на кутовий. Гравець «Витязя» накрутив м’яч від кутового прапорця в центр воротарського майданчика, де захисники «Невицького замку» забули про досвідченого Василя Фекете. Останній вміло підставляє ногу й відкриває результат у цьому поєдинку.

Далі гра знову змістилася у центр поля, де практично й пройшла левова частка цілого матчу. На підступах до карного майданчика гра не клеїлася в обох команд. Якщо господарям цього не давали оборонці «Витязя», особливо відмітив би бездоганну гру Андрія Микитишина, який практично позбавив роботи воротаря й не давав жодного шансу суперникам створити загрозу біля власних володінь. А от гостям бракувало майстерності в останній фазі завершення атаки. То нападникам м’яч не вдається прийняти і підправити під удар, або ж замість вивіреної передачі гравці наважуються на удар, який був далеким від мети.

Та все ж кінцівка була за командою з Ужгородщини. Нападник Олександр Попович змусив захисника Невицького порушити правила за 27 метрів до власних воріт. Штрафний взявся виконувати Василь Фекете. Мабуть кіпер невицької команди Роман Стегура гадав, що півзахисник «Витязя» виконуватиме навісну передачу й змістився до дальньої стійки, однак концгазівець пробив у ближній кут. Попри карколомний стрибок воротаря м’яч влетів у сітку – 0:2.

Господарі не змогли підготувати адекватну відповідь, тож терплять поразку в рідних стінах, дозволивши концгазівцям обійти себе в турнірній таблиці.


Арбітри – Зубільчак О, Сташко О., Жига М.
Делегат матчу – Ряшко М.М.

с.Невицьке, стадіон «Невицьке», 120 глядачів

«Невицький замок» (Невицьке) – «Витязь» (Концгазо) – 0:2

Голи: Фекете 22, 83

ФК «Невицький замок»: Стегура, Дудик, Геці, Лелекач (Богдан 88), Жихович (Голанда 46), Стойка (Сегедій 40), Назаренко (Диковець 74), Дранчак, Дацко, Матола (Калижич 76), Лаба.
Запасні: Головчак, Юска.
Тренер – Іван Матьовка

ФК «Витязь»: Ваш, Микитишин, Русин, Скрип (Качур 74), Бойтек, Рогач (Горняк 46), Фекете, Пінковський (Мишанич 78), Сіка (Головко 73), Каганець (Попович 61), Гартман (Балог 65).
Запасний: Цвєтков
Тренер – Вячеслав Пінковський

Попередження: Жихович 23 – Горняк 51, Попович 71, Микитишин 88

Вилучення: не було.
Роман СЕНИШИН для lobda.at.ua




Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1219 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: