Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Як команда з Великого Бичкова «Карпати» переграла, або матч в якому «феєрили» воротарі
12:52
Як команда з Великого Бичкова «Карпати» переграла, або матч в якому «феєрили» воротарі
СК «Ім. І.Яремчука» здолала гостей з Дубового не реалізувавши два пенальті.

Як команда з Великого Бичкова «Карпати» переграла, або матч в якому «феєрили» воротарі Початок поєдинку був доволі сумбурним. Активніше з м’ячем грали господарі. За перші 10 хвилин гравці Бичкова спромоглися організувати кілька атак, але небезпеки у таких маневрах не було. Та навіть попри це, забити господарям все ж вдається. Не без допомоги кіпера гостей. М’яч після удару (або скоріше навісної передачі) Липяка метрів з 30-ти летить на воротаря Дубового. Останній зіграв необережно, і заніс круглого у власні ворота. 1:0.

Виправити ситуацію гості взялися одразу. Найактивнішим у нападі серед гостей – Юрій Мотрин. Той тричі поспіль вигравав верхову боротьбу, і небезпечно пробивав головою по воротах господарів. Але м’яч або пролітав трохи вище воріт, або був легкою здобиччю Волощука. Та впевнена гра кіпера господарів вже на 30-ій хвилині обернулася помилкою. Перевірити пильність воротаря вирішив Дмитро Бережник. Той пробив з-за меж карної площі. М’яч, здавалося, летить неспішно, і в руки воротаря, але в підсумку влітає у ворота. 1:1.

Шість хвилин потому гравець Бичкова, Руснак, увірвався до карної площі з лівого флангу та щодуж пробив по воротах. Та удар попри силу виявився не надто точним, м’яч влучає у поперечину. Останнє слово у першому таймі було за гостями. Мотрин знову замкнув навіс партнера у карній площі. М’яч хоч і летів у лівий кут воріт (майже під стійку), та цього разу воротар впевнено зіграв у епізоді. І удар парирував.

У другому таймі дотепних епізодів було не менше. На 55-ій хвилині захисник гостей зіграв у власній карній площі рукою. Пенальті. До 11-метрової відмітки підійшов Ухаль. Той пробив у лівий кут воріт, але кіпер удар парирував. Круглий від стійки викотився в поле, але тут його вже накривав воротар.

Далі Бережник на 73-ій хвилині вирішив пробити по воротах з 35 метрів. Але закинути м’яч кіперу за комір не вдалося. Волощук дістав круглого під поперечиною, і розпочав швидку контратаку, після котрої Василь Немещук пробив у лівий кут воріт. 2:1.

П’ять хвилин потому за фол у карній площі гостей арбітр призначив ще один пенальті. Аби не врочити, до 11-метрової відмітки підійшов вже інший гравець Бичкова, Едуард Гумеров. Але з його ударом майже по центру кіпер знову впорався.

На 85-ій хвилині гри господарям все ж вдалося забити. Той же Гумеров зумів виправити власну помилку, і майже з лінії карної площі точно пробив по воротах гостей. 3:1.

Під кінець матчу, на першій доданій до основного часу хвилині, у карній площі вже порушили правила господарі. Та і останній пенальті в матчі не було реалізовано.

У підсумку, 3:1. СК «Ім. І.Яремчука» зараз посідає 4-ту сходинку першості області (Східна зона). А от «Карпати» з Дубового поки займають останню сходинку у турнірній таблиці.
 

Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Річард Готра, Роман Хархаліс
4-ий арбітр – Олександр Бодня

СК «Ім. І.Яремчука» (В.Бичків) - ФК «Карпати» (Дубове) 3:1

Голи: Лип’як, 9’, Немещук В., 74’, Гумеров, 85’ – Бережник, 30’.

СК «Ім. І.Яремчука»: Волощук, Басараба (Побуцький, 64’), Руснак (Ухаль Р., 70’), Бойчук, Андрусяк, Крегул (Немещук В., 46’), Ухаль Й., Липяк, Немещук Е., Гумеров, Лембак;
Запасні: Ягнюк, Дзюба, Морочило;

ФК «Карпати»: Кузьмин, Мотрин, Бережник Денис, Теслович, Бережник Дмитро, Кузин, Хайнас, Лендєл, Макарусь (Приймак, 46’), Коробайло, Крегул (Ребар, 46’);
Запасні: Мотринець, Решетньов, Банга;

Попередження: Липяк, Бойчук, Гумеров - Бережник, Кузьмик
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Карпати  
0
фото до статті, з матчу 1-го туру
"СК Ім.І.Яремчука" - "ФК Карпати" Рахів

الاسم *:
Email *:
كود *: