Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Як у Перечині «Металіст» грав (ФОТО) (ВІДЕО)
21:10
Як у Перечині «Металіст» грав (ФОТО) (ВІДЕО)
У Перечині не перестають радувати місцевих шанувальників «гри мільйонів».

У Перечині не перестають радувати місцевих шанувальників «гри мільйонів».

Після екзотичної зустрічі місцевих «Карпат» з сенегальською командою «Діараф» (Дакар) сьогодні перечинці вже вболівали за рідну команду в матчі проти харківського «Металіста», який проводить навчально-тренувльні збори на базі СГК «Камелот» в с.Кам’яниця.

Уже за усталеною традицією матч розпочався з виконання гімну України, цього разу його виконав місцевий співак акапельно - вийшло оригінально.

Початок матчу був за перечницями, які першими завдали удар по воротам харків’ян, правда для кіпера гостей цей м’яч не склав особливих проблем. Після цього наставник «Металіста» навіть пригрозив одному з гравців своєї команди, що якщо й надалі так гратиме, то залишиться в Перечині. Це подіяло, ба далі «Металіст» показав, що клас його значно вищий і взяв під тотальний контроль гру. Господарі лише могли зробити кілька пасів на власній половині поля, а далі втрачали м’яч. На 19-й хвилині після чергової такої втрати «круглого» на правому фланзі «круглий» підхопив хавбек «Металіста» Синиця, промчався з ним до кутового прапорця й накотив під удар партнерам в район одинадцятиметрової позначки. На вивірену передачу відгукнулися одразу двоє гравців «Металіста» – перший дотепно пропустив м’яч, ввівши в оману захисників «Карпат», а вже Барилко бив без будь-яких перепон пробивав в ворота господарів - 1:0.

На 33-й хвилині все той же Барилко самотужки вривається в штрафний майданчик «карпатівців», де його недозволеним прийомом зупиняє захисник. Сам Барилко точно реалізував стандарт – 2:0. В завершальні хвилини першої половин зустрічі «карпатівці» зуміли перемістити гру від своїх воріт до центра поля й знову потурбували дальнім ударом воротаря «Металіста» Сидоренка. Та вже на завершальній хвилині тайму пропустили швидку атаку гостей. Цього разу Куліш, який вийшов на заміну, наздогнав м’яч на лінії воріт і навісив у воротарський майданчик перечинської команди, господарі на дальній стійці призабули за «металіста» Шевченка, який спокійно перекинув стража воріт «Карпат» - 3:0.

Другий тайм також проходив під диктовку гостей, які ще двічі засмутили вболівальників «Карпат». На 52-й хвилині гравець «Металіста» Синиця відірвався від оборонців і на швидкості переграв точним ударом стража воріт «Карпат» - 4:0.

На 68-й хвилині Шевченко виконав кутовий , а другий поверх у штрафній господарів виграв Рижук, який відправив м’яч впритул зі стійкою в сітку воріт – 5:0.

До цього у складах обидвох команд пройшли заміни, в «Металісті» на поле вийшли гравці основи - Прийомов, Ковальчук, Полянський, Рудика, які спокійно на досвіді завершили матч на свою користь. Вже завтра харків’яни на полі стадіону СГК «Камелот» с. Кам’яниця проведуть наступний товариський матч з ФК «Ужгород».


Стадіон «Карпати»
Глядачів – 800, Температура +36

«Карпати» (Перечин) – «Металіст» (Харків) – 0:5 (0:3)

Голи: Барилко 19, 33 (пенальті), Шевченко 45, Синиця 52, Рижук 68

Склад "Металіста": Сидоренко, Малиновський (Зубейко 73), Путівцев (Курилов 46), Ковтун (Полянський 73), Рижук (Бобко, 73), Нойок (Довгий 73), Сизий (Ковальчук 73), Барилко (Козловський 73), Синиця (Рудика, 73), Шевченко, Бойчук (Куліш 41, Прийомов 73).

Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1137 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 вася  
0
рахунок 0:5, а не навпаки

الاسم *:
Email *:
كود *: