Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ясіня знищує Тересву
09:56
Ясіня знищує Тересву
9 липня в селі Тересва відбувся заключний поєдинок першого кола чемпіонату закарпатської області серед команд першої ліги східної зони.

Ясіня знищує Тересву
У Тересву до тамтешнього «Авангарду» приїхав лідер чемпіонату «Говерла» з Ясіня. Натомість господарі займали в турнірній таблиці тільки 11-те передостаннє місце. І очевидно, що фаворитами будуть гості матчу.
 
З перших же хвилин ясінянці заволоділи ігровою ініціативою і почали доводити, що саме вони є лідери в цій зустрічі. Тересва побудувала свою гру від захисту і свідомо віддала ініціативу супернику, намагаючись діяти на контратаках, де єдиним форвардом господарів був Володимир Дербак, який в цій зустрічі робив все від себе залежне. Але як то кажуть, один в полі бою не воїн.

Вже на 8-й хвилині досвідчений півзахисник «Говерли» Василь Терпак відкрив рахунок в зустрічі. Він чудово та невідпорно пробив з 22-ох метрів зі штрафного удару. Згодом на 18-й хвилині Михайло Тимчук був найспритніший у чужому карному майданчику і подвоїв рахунок у зустрічі. На 38-й хвилині нападник «Говерли» Мирослав Павлючок обікрав захисника і успішно переграв воротаря господарів Семдновського. Через декілька хвилин той таки Мирослав робить дубль. На цьому перший тайм закінчився при рахунку 0:4 на користь «Говерли» з Ясіня.
 
У другому таймі ситуація не змінилась, одні атакували, інші оборонялись як могли. Хоча було очевидно, що якість атакуючої лінії гостей значно вища, ніж якість оборонців Тересви. Через 10 хвилин після початку другого тайму Павлючок оформив хет трик. На 58-й хвилині Тересва спромоглась на гол престижу. Володимир Дербак обікрав захисника суперників і вийшов на побачення з воротарем ясінянців Михайлом Андріюком і без проблем пробив останнього – 1:5.
 
Не дивлячись на пропущений гол гості продовжували натиск на ворота суперника. На 65-й хвилині вище згаданий захисник «Говерли» Михайло Тимчук оформив дубль. Через 5 хвилин Павлючок скористався грубою помилкою воротаря господарів Семдновського, обікрав м’яч і без проблем забив гол – 1:7.
 
Ну і крапку в цьому матчі поставив той таки Павлючок. Після прострілу партнера він з 7-ми метрів розстріляв кіпера. Тим самим можна констатувати, що Мирослав Павлючок став головним героєм зустрічі забивши 5 голів в цьому поєдинку. А Ясіня в свою чергу оформлює чергову перемогу та впевнено йде на літній відпочинок на першому місці.

 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти арбітра: Головей Еміл, Рогач Ян
Інспектор матчу: Ряшко Михайло.
 
«АВАНГАРД» Тересва – «ГОВЕРЛА» Ясіня 1:8
 
Голи: Дербак, 58 - Павлючок, 38, 45, 55, 70, 86, Терпак, 8, Тимчук, 18, 65.
 
«АВАНГАРД» Тересва: Семдновський В, Курічко В, Руснак В, Маріна М, Шпілка Є, Олексій М, Вакій Є, Поганич М, Шпілка В, Дербак В, Михльчук В.
Запасні: Сукара В, Кубинець І, Небола В.
 
«ГОВЕРЛА» Ясіня: Андріюк М, Станіцький Є, Тимчук М, Андрухович Р, Баволар С, Терпак В, Климтюк Д, Куперяк В, Микитюк І, Прничук М, Павлючок М.
Запасні: Бровчук Р, Мільчевич Р, Кушнірюк В.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1053 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: