Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ясінянська «Говерла» вище перечинських «Карпат» (ФОТО)
18:57
Ясінянська «Говерла» вище перечинських «Карпат» (ФОТО)
У матчі за звання абсолютного чемпіона Першої ліги у юнацькій першості зійшлися лідери Західної та Східної зони.

Ясінянська «Говерла» вище перечинських «Карпат» (ФОТО) Сьогодні для футболістів були найкращі умови, щоб показати всю свою майстерність на полі: красень-стадіон у Поляні та сприятлива погода, з теплим осіннім сонцем.

Першими ступили на газон найкращі юнацькі команди Східної та Західної зони Першої ліги з Ясіня та Перечина.
На перших хвилинах більш гостріше діяли говерляни. Після вкидання з ауту Ігор Лендєл приклався з 15 метрів по воротам та воротар на місці. Номінальні гості відповіли сольним проходом Щербанича через половину поля до краю штрафної, звідки послідував простріл, але Андріюк випередив Керецмана. Який вже готовий був замкнути цю передачу.

На 18-ій хвилині Щербанич знову продемонстрував чудовий дриблінг, обійшовши двох захисників і вийшов віч-на-віч з кіпером, але пробив позв ворота. Перечинці виглядали впевненіше і часто обстрілювали ворота з середньої дистанції. Та ударам Кучерявого, Щербанича та Савка не вистачало точності.

Вже перед свистком на перерву біло-червоні провели хорошу комбінаційну атаку на чужій половині поля, і вивели на ударну позицію Которажука та Михайло не влучив у рамку.

У перерві було вручено нагороди призерам юнацької першості Західної і Східної зони - командам "Сокіл" Кінчеш, "Бобовище", "Карпати" Рахів та "В.Копаня".

З початком другої половини зустрічі активністю відзначилися господарі. Спочатку Которажук пробив з 15 метрів, але не докрутив у дальній кут. Згодом Ігор Лендєл вискочив практично на одного воротаря, але вдарив мимо.
Здавалось гра так і закінчиться без голів. Але іншої думки був один з моторів «Карпат» - Щербанич. На 23-ій хвилині другого тайму він промчав по своєму лівому краї, увійшов у штрафну і з гострого кута пробив Андріюка. 0:1.

Підопічні Климпотюка не опускали руки і продовжували шукати ходи до воріт Полинця. Так після прострілу справа Демедюк віддав на Ігор Лендєла та його удар з десяти метрів забрав воротар. З двадцяти метрів пробивав Ігор Мегела, Андріюк з другої спроби забрав.

За п’ять хвилин до завершення, коли перечинці, мабуть вже подумки святкували перемогу, команда з Ясіня змогла зрівняти рахунок. Після подачі з кутового шкіряний застряг у штрафній, а Ігор Лендєл першим дістався до нього і переправив з декількох метрів у сітку воріт «Карпат».

У завершальні хвилини команди грали обережно, доводячи гру до серії одинадцятиметрових.

Розпочинала лотерею «Говерла». Демедюк пробиває точно – 1:0. Удар Ігора Мегели кіпер Ясіня витягує у правому куті – 1:0. Далі Которажук подвоює рахунок – 2:0. У перечинців Щербанич теж забиває – 2:1. Третій постріл Ігора Лендєла по центру голкіпер відбив – 2:1. Віталій Прудкий б’є у лівий кут та Андріюк відбиває ногою - 2:1. Після удару Андруховича Полинець знову залишається стояти по центру і відбиває - 2:1. Удар Керецмана воротар відбиває у лівому куті коліном – 2:1. І Богдан Попюк точним пострілом приносить своїй команді абсолютне чемпіонство у Першій лізі серед юнаків.     

Безперечно героєм перестрілки став воротар «Говерли» Михайло Андріюк, який відбив три пенальті і справедливо отримав нагороду кращому гравцю своєї команди у фіналі. У складі «Карпат» відзнаку дістав Сергій Щербанич.
А далі капітан переможців Андрій Лендєл отримав з рук голови Федерації футболу Закарпаття Івана Дурана медалі та кубок.  

«Карпати» були близькими, щоб вдруге поспіль стати сильнішими у Першій лізі, але фарт сьогодні був не на їхній стороні. Юні футболісти з Ясіня продемонстрували волю до перемоги і командними зусиллями здобули таку важливу перемогу.  
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Крістіан Ліб, Мар'яна Сухан
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
с. Поляна, глядачів 100
 
ФК «Говерла» Ясіня - ФК «Карпати» Перечин 1:1 (по пен. 3:1)

Голи: І. Лендєл, 65 - Щербанич, 58
 
Говерла: Михайло Андріюк, Андрій Лендєл, Роман Андрухович, Богдан Попюк, Степан Баволар, Іван Семенюк, Михайло Которажук, Іван Ковбаснюк, Антон Візавер, Ігор Лендєл, Степан-Сергій Демедюк.
Запасні: Олександр Фріндт, Михайло Кувік, Андрій Огродник.
Тренер – Дмитро Климпотюк.
 
Карпати: Іван Полинець, Віталій Прудкий, Дмитро Геровський, Ігор Мегела, Михайло Сартованець, Станіслав Зизич , Євген Савко, Сергій Щербанич, Віталій Кучерявий, Сергій Керецман, Михайло Попович.
Запасні: Андрій Рябчик, Віталій Лешанич, Микола Іванчо, Іван Ковач, Богдан Макар, Ростислав Жолтанич, Андрій Штелиха.
Тренер – Едуард Стецо.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1573 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: