Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Яскрава перемога Середнє U-18
21:06
Яскрава перемога Середнє U-18
Юніори Середнього здобувають більш ніж впевнену перемогу над довжанцями.

Юніори Середнього здобувають більш ніж впевнену перемогу над довжанцями.

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, тому результат цього поєдинку не важко було передбачити.

Середнянці втративши свого найсильнішого гравця Віктора Симча, який перейшов до київського «Динамо», мали на меті довести свою боєздатність вже без екс-лідера команди. Початок гри не радував небезпечними моментами, команди зосередилися на боротьбі в центрі поля.

Вже в середині першого тайму у господарів атакуючі дії ставали дедалі ефективнішими, що і призвело до першого взяття воріт, після прострілу з правого флангу Головко не дотягнувся до м’яча та Тищук на дальній стійці без проблем з шести метрів переправив круглого у пусті ворота.

Буквально через десять хвилин завдяки підключенню лівого захисника Назаркевича рахунок стає 2:0, майже ідентична комбінація з першим голом. Господарі не зупинялися і продовжували підтискати суперника та до кінця першого тайму голів глядачі не побачили.

У другому таймі середнянці почали знаходити вільні зони біля чужих володінь і неодмінно користувалися ними. На 41-ій хвилині центральний півзахисник Володимир Дуран вивіреним пасом виводить на побачення з воротарем Лебідя і той сильно, а головне результативно, пробиває в ближній кут.

За п’ять хвилин Попша робить рахунок 4:0, з дуже гострого кута метрів з шести пробивши голкіперу між ніг. Гості не мали чим відповісти і в більшості випадків грали на відбій.

Господарі й далі штурмували ворота довжанців, марнуючи ще декілька нагод. Героєм останньої десятихвилинки став Ігор Балаж, який зявившись на полі в другому таймі, оформив дубль. В першому випадку він уникнувши офсайдної пастки ввійшов у штрафну, обігравши захисника невідпорно пробив воротаря «Боржави». Другий свій гол Ігор провів після виходу один в один з голкіпером.

Команда юніорів «Середнє» стала ще на крок ближчою до завоювання золотих медалей першості.


ФК «Середнє» Середнє - ФК «Боржава» Довге 6:0

Голи: Тищук 20, Назаркевич 32, Лебідь 41, Попша 48, Балаж 60, 66.

Середнє: Іштван Шом, Юрій Чульба, Владислав Лебідь, Богдан Будз, Віталій Ганич, Павло Тищук (Ігор Балаж, 36), Володимир Дуран, Вячеслав Пінковський, Михайло Головко (Богдан Галик, 36), Михайло Попша., Юрій Назаркевич.
Тренер: Фанта М.

Боржава: Василь Кертис, Богдан Світлинець, Іван Капустей, Віктор Ловга, Іван Боднар, Віталій Сурмач, Віктор Пальок, Генадій Стеченко, Іван Роман, Іван Штесько.
Тренер: Фірка В.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 909 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: