Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Яскравіше за місяць
10:36
Яскравіше за місяць
Про те, як «Зірка» спалахнула по-новому над головним крайовим авторинком, дізнавайтесь далі.

Яскравіше за місяць Груповий турнір поступово наближається до фінішної прямої, тому для розвідки в цьому матчі часу не витрачали, а настрій був ще той, адже вже зрозуміло, що це єдине можливе дербі Ужгородщини в рамках чепіонату Закарпаття. 

У рамці гостей місце зайняв номінальний півзахисник Василь Рущак та як виявилось, він з своїми новими обов’язками справлявся добре. Однак уже на 50-й секунді кінчешці провели атаку по центру з використанням середніх передач і Полянський метрів із двадцяти двох влучив у правий кут. М’яч зрикошетив від поперечини вниз й від газону відлетів під поперечину вже за лінією воріт без шансів на відбиття – 1:0. 

Гості одразу відповіли зправа. Ходаковський віддав поперечний пас з флангу на ділянку перед правим краєм штрафного майданчика на Федьо. Юрій влучив у ближній кут. Фанта змістився й зреагував. Через три хвилини Турецький завершив наступ лівим флангом ударом метрів із шістнадцяти. Віталій цього разу відбив. Федьо метрів із семи додавав, та воротар знову парирував. Ще через три хвилини Олександр Лукачина та Федьо розіграли комбінацію, кілька разів передаючи один одному м’яч. Юрій влучно пробив трохи ближче до правого, ніж до лівого кута без шансів на відбиття. Та поперечина врятувала господарів.

На 16-ій хвилині Чульба заробив право на штрафний метрів із двадцяти. Турецький влучив у ближній лівий кут. Фанта відбив. Федьо знову встиг на добивання й переправив під поперечину, та Шкура підняв прапорець, відтермінувавши наступне взяття воріт. Через дві хвилини Чульба вибігав на воротаря й бив метрів із восьми, та й цього разу Юрій зреагував. Трохи згодом Фенцик віддав чудовий дальній пас на правий край штрафного майданчика і Чульба та Федьо мали супершанс, бо могли пробивати без протидії. Та в другого не вийшло, бо полетіло повз стійку. 

На 24-ій хвилині Обдирко пробив із лівого краю штрафного майданчика трохи вище поперечини. Та в одній із наступних атак «зіркові» все ж досягли свого за наслідками атаки правим флангом. Анатолій Лукачина віддав на Ходаковського Віталій переадресував на Федьо, а той знову повернув на Віталія, який прицільно пробив і м’яч рикошетом влучив у праву стійку й від неї залетів у сітку – 1:1. 

Через три хвилини Костик подав із кутового з лівого флангу в центр штрафного майданчика. Рущак на виході тільки зачепив і відлетіло на правий край штрафного майданчика, звідки в порожню від воротаря браму пробивав Надь, та повз стійку. Після цього до самої перерви відбувалась боротьба на підступах до карної зони. 

По перерві після пробиття одного зі штрафних кінчешці винесли м’яч, та Олександр Лукачина виконав легенький удар метрів із тридцяти п’яти під поперечину. Фанта намагався взяти, та рикошетом залетіло в сітку – 1:2.    
 
Через чотири хвилини Ніцкулич пройшов двох опонетів і на третьому заробив штрафний із лівого флангу. Полянський прицільно пробив і м’яч рикошетом від опонента полетів над поперечиною. А от контратака у відповідь спрацювала. Ходаковський викотив з правого краю трохи лівіше на Обдирка. Євген метрів із чотирнадцяти влучив низом у дальній кут повз ногу виставлену Фантою – 1:3. 

Через десять хвилин на завершенні атаки по центру зі зміщення на правий край м’яч на правому краї штрафного майданчика отримав Костик, який влучно пробив, та Рущак у падінні забрав. Ще через чотири хвилини Савко прийняв м’яч по центру й віддав на лівий фланг на Микульцю й Юрій скинув у центр під удар на Надя. Томаш пробив метрів із сімнадцяти з прицілом у лівий кут, та полетіло трохи вище поперечини. 

На 77-ій хвилині після вкидання аута зправа господарі змістили атаку в центр і Сугоняк пробив у лівий кут. Рущак у падінні відбив і з другої спроби забрав. Незадовго до завершення основного часу Турецький отримав м’яч на лівому фланзі метрах у тридцяти від воріт і обвідним ударом зняв крайню павутинку з дальньої дев’ятки й встановив остаточний рахунок – 1:4.  

 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Валерій Шкура та Томаш Бабич
Делегат ФФЗ – Іван Кувік

14 жовтня, с. Кінчеш, хмарно, дощ, + 9 градусів

«Сокіл» Кінчеш – «Зірка» Лінці – 1:4 (1:1)

Голи: Полянський, 1 – Федьо, 31, Олександр Лукачина, 49, Обдирко, 58, Турецький, 88.

«Сокіл»: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Антон Коберник (Василь Микульця, 45), Едуард Медвідь, Ярослав Костик, Томаш Надь, Ігор Сугоняк, Іван Корпош, Девід Ніцкулич, Олексій Полянський (Артем Слободін, 73).
Запасні: Степан Кундрик, Євген Загорчак, Іван Мастяк, Євген Савко, Михайло Дранчак, Ростислав Лакатош.
Старший тренер – Іван Криса.

«Зірка»: Василь Рущак, Олександр Лукачина, Микола Муранський (Євген Матринець, 82), Юрій Федьо (Ярослав Рущак, 73), Євген Обдирко, Анатолій Лукачина (Роман Савко, 61), Юрій Чульба, Віталій Ходаковський, Владислав Турецький, Юрій Коштура, Віталій Фенцик (Ростислав Фрінцко, 75).
Запасні: Анатолій Логоцький, Юрій Левкулич, Василь Олашинець.
тренер – Ярослав Рущак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: