Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "JJ" здобуває перемогу у Кубку імені Розентала (ФОТО, ВІДЕО)
08:46
"JJ" здобуває перемогу у Кубку імені Розентала (ФОТО, ВІДЕО)
6 серпня, у Виноградові відбувся фінал кубку імені Германа Розентала.

Перед матчем фіналу глядачі спостерігали за грою ветеранів ФК "Керамік" та ФК "Пластмасовик" та товариською зустріччю ФК "Севлюш". Перша гра доводить кожному з нас, що у футбол можна грати у будь-якому віці. В цьому поєдику гра закінчилась з рахунком 3:1 на користь "Кераміка".

Другою ж грою мала бути товариська зустріч між командами "Севлюш" та "В. Копанею". Та на жаль, гравці з Великої Копані, з невідомих досі причин, не з'явились на гру. Тому "Севлюш" грав із "Севлюшем". Це пішло на користь гравцям, адже не буває зайвих тренувань і вболівальники побачили, що команда у перерві між 1-им і 2-им колом не тільки відпочивала, а й плідно тренувалась. 

Останньою грою, але першою за значимістю та інтригою, був фінал, в якому зійшлись команди "Олімп" та "JJ". Це був непередбачуваний поєдинок двох найсильніших команд міста. Для кожного вболівальника був свій фаворит в цій грі і тому думки хто в цьому році завоює кубок розійшлись. З самого початку гра йшла на зустрічних курсах. "Олімпу" ніяк не вдавалось завершити свої атаки взяттям воріт суперника, що не скажеш про "JJ".

Перший тайм закінчився з рахунком 3:0. У другому таймі майже нічого не змінилось. "Олімп" постійно йшов вперед, але їхні атаки блокувались молодими гравцями "JJ", яким, граючи на контрактах, ще два рази вдалося вразити ворота суперника. Олімпівці мали купу гострих моментів, реалізувати з яких змогли тільки два. Фінальний свисток зафіксував рахунок гри 5:2 на користь ФК "JJ" і кубок здобув свого нового володаря. 

Церемонія нагородження розпочалась з привітання Германа Зельмановича з днем народження. Від команд фіналістів та ФК "Севлюш" йому було вручено м'яч з підписами гравців фіналістів та футболку "Севлюша" з його прізвищем та числом 85. Також Германа Розентала привітали ветерани виноградівського футболу з його ювілейом і побажали міцного здоров'я і надалі залишатись в епіцентрі Виноградівського футболу. ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: