Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Йосип Гевеші – новий-старий голова федерації футболу Виноградівщини
14:37
Йосип Гевеші – новий-старий голова федерації футболу Виноградівщини
Делегати VI звітно-виборної конференції одноголосно підтримали єдиного кандидата на посаду керівника ФФВ

Йосип Гевеші – новий-старий голова федерації футболу Виноградівщини Виноградівщина, відверто, регіон футбольний: зі славними традиціями, хорошою перспективою, діючими районними змаганнями, представниками в обласній першості та вищій лізі. За рівнем розвитку футболу в регіоні, цей район комфортно розмістився у першій половині турнірної таблиці. «Для мене Виноградівщина – центр футболу в Закарпатті, як з-поміж дорослих, так і з-поміж юнаків. Виховання останніх тут на особливо хорошому рівні. Звісно, хотілося б бачити більше команд з цього району на обласному горизонті, більше учасниць у місцевому чемпіонаті. Я розумію, складна соціально-економічна ситуація в країні гальмує безперечно і розвиток улюбленої гри всього світу і в цьому районі. Я дуже поважаю керівництво і футболістів Великої Копані, але востаннє, відвідавши домашній поєдинок за участю цього клубу, наче повернувся на десятиліття назад. Інфраструктура у жахливому стані. Проте команда амбіційна, бореться за призові місця, а тому й симпатизує мені. До прикладу, «Севлюш» - за останні 30 років жодного разу не проігнорував чемпіонат області. Таким результатом не може повихвалятись жоден клуб. Тепер виноградівці теж у лідерах вищої ліги. Місцева молодь завжди була гордістю Закарпаття», - зазначив голова ФФЗ Іван Дуран.

Перед гостями та делегатами конференції прозвітував колишній голова федерації Йосип Гевеші. Він був лаконічним, проте об’єктивним. Вказав на переваги, не забув про недоліки. Загалом, назвав речі своїми іменами. Наразі кращого керівника з відповідними менеджерськими якостями в районі нема, принаймні він не подав свою кандидатуру на посаду голови ФФВ.

Одна з найбільших проблем у Виноградівському районі, зрештою, як і в інших, арбітраж. На запитання: «Хто задоволений рівнем арбітрів?», троє із десяти представників клубу підняли руку.

У підсумку, делегати одноголосно підтримали єдиного кандидата на посаду голови федерації футболу Виноградівщини Йосипа Гевеші. Останній запропонував залишити попередніх заступників - відповідно Адальберта Сверенка і Володимира Талабірчука. Заперечень і тут не виникло ні в кого. Далі всі делегати затвердили членів виконкому. Ви здогадались, теж одноголосно, щоправда з доповненнями. Себто їх кількість збільшили.

Пригадалась стара добра радянська система – жодних доповнень, заперечень, пропозицій. Тут є два варіанти: або все гаразд у футболі Виноградівщини, або суспільство ще не встигло адаптуватись до реалій сьогодення, тож проблеми замовчує.
Віталій Біровчак  
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
     
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 821 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: