Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацька нічия Середнього і Бийгані (ФОТО)
22:28
Юнацька нічия Середнього і Бийгані (ФОТО)
Середнянці не зуміли переграти своїх ровесників з Берегівщини.

Середнянці не зуміли переграти своїх ровесників з Берегівщини.

Господарі, які йшли до цього туру на другій сходинці, мали на меті скоротити відрив від мукачівців і для цього їм неодмінно було потрібно перемагати бийганців, які йдуть третіми знизу.

Їх націленість на чужі ворота трансформувалась у декілька нереалізованих моментів. Після скидки від Войтова Балаж пробивав з близької відстані та заслабо. Згодом вже сам Войтов б'є з 20 метрів, удар трохи змінив траєкторію через рикошет та кіпер був готовий до цього і впіймав круглого.

Найбільш близькими до голу були господарі в середині тайму, коли Долгош виконав навіс з правого флангу, який опускався у дальній кут воріт і воротар у стрибку перевів шкіряного у штангу після чого Войтов з доволі гострого кута цілив вже у пусту рамку та пробив мимо.

Бийганці домоглись свого за допомогою стандарту, за дві хвилини до перерви. Захисник Пейчі з 22 метрів пробив сильно і Мучичка не встиг зреагувати на удар.

Та переможний рахунок протримався не довго. Майже в першій атаці у другому таймі Роберт Хрипак ударом з центральної зони перед штрафною відновлює паритет.

Команда Дороговича відчайдушно прагнула забити переможний м'яч та їм бракувало майстерності у завершенні тих атак, які вони створювали.

Так Денис Яцків пробивав головою з відскоком та круглий пішов мимо голкіпера і воріт. Подачу з штрафного замикав Будз, але захисник заблокував. Балаж вивів Войтова на самотнього Зана та Крістіан вийшов переможцем з цієї дуелі.

Команди ділять очки, хоча результат очікувався зовсім інший.


Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Андрій Сімку, Сергій Гецко
Делегат матчу – Віктор Наскалов

Стадіон Середнє. Глядачів 100

ФК «Середнє» - ФК «Бийгань» 1:1

Голи: Хрипак, 38 – Пейчі, 33.

Середнє: Євген Мучичка, Віталій Долгош, Янош Мазар, Роберт Хрипак, Анатолій Тотін, Денис Яцків, Валерій Волошин, Олександр Ліхтей, Владислав Войтов, Ігор Балаж, Богдан Будз.
Запасні: Степан Кундрик, Василь Попович, Станіслав Костик, Йосип Басараб, Олександр Бордаш, Іван Зозуляк, Дмитро Криваенько, Василь Шуха.
Тренер – Микола Дорогович.

Бийгань: Крістіан Зан, Шандор Севке, Ерік Газдог, Норберт Варі, Давід Міндак, Йовжев Буда, Ерік-Ріхард Пейчі, Роберт Ваш, Томаш Келчі, Чоба Петров, Віталій Чобаль.
Тренер – Тібор Орос.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 739 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: