Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацька перемога мукачівців над Севлюшем (ФОТО)
20:24
Юнацька перемога мукачівців над Севлюшем (ФОТО)
Юні мукачівці перемагають свого сусіда по таблиці і обходять його.

Юні мукачівці перемагають свого сусіда по таблиці і обходять його.

На старті, гра досить рівних суперників, проходила за невеликої переваги господарів. Це відображалось лише в кращому контролі м’яча, та не у створенні гостроти біля чужих воріт. Виноградівці також не сильно турбували Андрушка.

У першій половині гри лише два по-справжньому небезпечні моменти біля обох воріт заслуговують уваги. У мукачівців Зуєв здійснив прохід лівим флангом, в кінці якого відпасував на Шульгу та його відкритий удар з 18 метрів просвистів над перекладиною. Біля протилежних воріт Роман Орос вивів на ударну позицію Яцкулинця, та удар Юрія з восьми метрів відбив голкіпер.

У другій половині гри глядачі побачили вже більше атакувальну гру від гравців на полі. Вже через десять хвилин після відновлення гри господарі довели атаку до результативного завершення. Подача з кута поля від Буди втілив у гол Сергій Бобик, замкнувши подачу головою.

Вся атакуюча гра у виноградівців будувалась на індивідуальній майстерності Товта, Ороса та Козуба. Але захисники жовто-синіх не дали їм розбігатися біля своїх володінь.

Натомість у середині другого тайму вболівальники побачили ще одне взяття воріт. Мирослав Русин отримав передачу у штрафній і чітко пробив у дальній кут з 12 метрів. Збільшити рахунок до ще більшого мали можливість Свереняк та Шульга, та їм не вистачило концентрації у завершенні атак. Севлюш також йшов вперед, і в одній з атак. Яку розіграли Товт та Міговк, останній опинився один на один з голкіпером та Андрушко скоротив кут обстрілу і відбив круглого.

Перемога підопічних Фізера піднімає їх вверх у таблиці, зокрема обходячи і свого нинішнього суперника.


Арбітр – Соболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку, Золтан Кота
Делегат матчу – Михайло Митровський

Стадіон Спартак. Глядачів 50.

ДЮФК Мукачево – ФК "Севлюш" 2:0

Голи: Бобик, 43, Русин, 50.

Мукачево: ЮрійАндрушко, Сергій Свереняк, Василь Черняк, Михайло Хміль, Василь Зан (Іван Панющин, 51), Мирослав Русин, Сергій Бобик, Владислав Зуєв (Дмитро Пинзеник, 47), Юрій Василиженко (Марк Когутка, 65), Петер Буда, Олександр Шульга.
Запасні: Олександр Беркі, Андрій Філіп.
Тренер – Іван Фізер.

Севлюш: Василь Марушка, Ігор Попов, Іван Козуб, Тарас Тромболш, Віталій Козаченко (Володимир Левчук, 52), Віталій Копиш, Роман Орос (Сергій Липей, 50), Михайло Міговк, Сергій Яцкулинець, Євген Товт, Степан Чоло.
Запасні: Юрій Рева.
Тренер – Білак І.

Попередження: не було.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: