Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький лідер очікувано розправляється з опонентом (ФОТО, ВІДЕО)
17:00
Юнацький лідер очікувано розправляється з опонентом (ФОТО, ВІДЕО)
Про поєдинок, де одні вчилися грати в футбол, а інші – показували як це треба робити, читайте далі.

Юнацький лідер очікувано розправляється з опонентом (ФОТО, ВІДЕО) Матч розпочався з атакувальних дій господарів. Уже на 20-й секунді партнери виводили Ороса на воротаря, та його на якусь мить випередив Смолига й заволодів м’ячем. Місцеві гравці продовжили розхитувати захист опонентів і одна з атак правим флангом, яку розпочав Монда й продовжили Котляр та Ломага. На її завершенні Мирослав середнім пасом вивів Міговка віч-на-віч із воротарем. Михайло бездоганно влучив повз воротаря в правий нижній кут – 1:0. Через три хвилини Котляр завершив атаку тим же краєм ударом в дальній кут, без шансів для воротаря. На щастя для гостей м’яч оминув стійку хоча й у сантиметрах, та все ж із зовнішнього боку воріт.

Ще через три хвилини за наслідками наступу аналогічним флангом гості заробили право на штрафний удар із 35-ти метрів. Після удару Черевки зі стандарту в лівий кут Марушка відбив м’яч кулаками.  На 15-й хвилині після навісу з кутового з правого флангу Скрипича  потужно в правий кут пробив Марина. Воротар у падінні відбив. За мить ще один удар з-за меж штрафного майданчика. Цього разу Марушка не міг зреагувати, та його врятували Попов і Ломага, які спільними зусиллями заблокували цей постріл і м’яч рикошетом вилетів на кутовий.

Кінцівка знову була за господарями. У одній із атак Яцкулинець віддав по правому флангу на Міговка, а Михайло вирізав діагональ на протилежний край штрафного майданчика на Котляра. Богдан фінтом поклав на газон воротаря, а другим дотиком змусив прилягти на травичку двох захисників і далі спрямував круглого повз них під праву стійку – 2:0. Трохи згодом спрацював стандарт із лівого флангу. Міговк навісив із кутового прапорця на одинадцять метрів, а Котляр ударом з ходу вколотив м’яч у сітку, без шансів для воротаря – 3:0.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. На 44-й хвилині із передачі Попова у правий кут пробив Яцкулинець. Воротар перевів на кутовий. Та далі спрацювала одна з атак по центру. На її завершенні Міговк середнім пасом вивів Ороса на воротаря й Роман влучно пробив під ліву стійку, без особливих надій для воротаря на порятунок своєї брами – 4:0.

Через шість хвилин Яцкулинець ще раз вколотив м’яч у сітку, та за мить до цього асистент арбітра підняв прапорець. Далі віч-на-віч з воротарем виводили Міговка. Смолига намагався заволодіти м’ячем й при цьому зачепив Михайла, за що отримав пенальті. Сам постраждалий ударом із позначки поклав воротаря в лівий, а м’яч спрямував у правий кут й також оформив дубль – 5:0.

Через дві хвилини 18-го господарів вивели на воротаря, та він із вбивчої позиції пробив над поперечиною. Уже коли збігав основний час партнери вивели на воротаря Ороса, який влучив під ліву стійку й також долучився до авторів дублів – 6:0.

Перемога дозволила «Севлюшу» випередити «Мункач» за здобутими балами й повернути собі абсолютне лідерство в таблиці. Фактично конкуренцію «Міговк-машині» надалі може створити хіба «Оболонь», яка приймає виноградівців 23-го жовтня, тому мукачівцям у той день слід тримати кулаки за підопічних Миколи Буковецького.

Що стосується «Спартакуса», то в наступному турі на нього очікує також дуже сильний опонент – «Бужора». У тому двобої навіть нічия підопічних Тіберія Мальованця виглядатиме дуже й дуже непогано.  
 
 
Арбітр – Крістіан Ліб
Асистенти – Мар’яна Сухан та Іван Грубінка
Делегат ФФЗ – Георгій Жіга
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», 300 глядачів, ясно
 
«Севлюш» Виноградово – «Cпартакус» – 6:0
 
Голи: Міговк, 6, 63, Котляр, 22, 33, Орос, 59, 68.
 
«Севлюш»: Василь Марушка (Дмитро Онисько, 47), Ігор Попов, Петро Монда, Юрій Глінка (Віталій Козаченко, 47), Мирослав Ломага, Сергій Яцкулинець, Віталій Макара, Роман Орос, Михайло Сафронов, Богдан Котляр (Валентин Віщак, 55), Михайло Міговк.
Запасні: Юрій Рева, Олександр Байдак.
Тренер – Іван Бровдій.

«Спартакус»: Денис Смолига, Денис Майор, Олександр Ребриш, Віктор Гирич, Крістіан Марина, Роман Черевка (Олександр Семків, 67), Віталій Булина, Віталій Ковтан, Віталій Бедьо (Андрій Мерцин, 55), Владислав Скрипич, Микола Долгош.
Запасні: Олександр Сокач, Юрій Чучвич, Василь Коштура.
Тренер – Тиберій Мальованець.   
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1138 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: