Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький лідер поступається вдома Бужорі (ФОТО)
19:31
Юнацький лідер поступається вдома Бужорі (ФОТО)
Гості з Іршави у важкому матчі вивозять з міста над Латорицею три очки.

Юнацький лідер поступається вдома Бужорі (ФОТО) З самого початку гра проходила під супровід атак господарів, які намагались комбінувати на половині поля суперника. Та до серйозних моментів доходило вкрай рідко. Василь Василинець виконував передачу у штрафну, де Шульга пробив головою, але слабо.
На 19-ій хвилині мукачівці все ж таки організували справжній гольовий момент, але біля своїх воріт. Центральний захисник і капітан команди Марк Когутка відав назад воротарю, але на м'ячі першим був нападник гостей Назар Бобик, який сповна скористався таким подарунком і відкрив рахунок у матчі.
Попри відчутно менше володіння м'ячем, іршавчани були ближчими до ще одного голу. Після удару зі штрафного з правого краю Андрушко врятував свою команду. Ще одного разу Назар Бобик отримавши довгу передачу від свого захисника пробивав у падінні з 20 метрів , але вище.
Друга половина матчу розпочалась із ще більшого тиску господарів. І вже в перші хвилини Франчук залишившись один на дальній стійці, не зрозуміло як не влучив у ворота з чотирьох метрів, після подачі від Зана. Стріляли з середньої дистанції Сергій Бобик та Русин, але над воротами. Михайло Хміль хоч і влучив у рамку та на місці був кіпер.
Бужорці часто користувались довгими передачам, і за одну з таких поборовся Назар Бобик і скинув на хід Киніву, який випередив захисників, але пробив у воротаря.
Під кінець зустрічі ще Франчук, виконуючи подачу з правого краю, влучив у перекладину.
Тож іршавські юнаки відбиваючись впродовж матчу доводять гру до перемоги і завдають підопічним Фізера першої домашньої поразки в сезоні.
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Денис Федяй, Юрій Яцкович
Делегат матчу – Василь Козик
 
Стадіон Спартак, м. Мукачево
 
ДЮФК  Мукачево – «Бужора» Іршава 0:1

Голи: Бобик, 19.

Мукачево: Юрій Андрушко, Мирослав Русин, Василь Василинець (Даніель Болдог, 29), Олексій Франчук, Сергій Бобик, Микола Ісаль, Михайло Хміль, Василь Зан, Олександр Шульга, Марк Когутка (Юрій Василиженко, 58), Павло Ковачик.
Запасні: Владислав Чайка.
Тренер – Іван Фізер

Бужора: Михайло Погайда, Олег Пацкан, Ростислав Матіко, Іван Бурч, Назар Бобик, Василь Березнай, Мирослав Ломага, Василь Кинів, Іван Костак (Дмитро Головко, 70), Іван Варга, Василь Кормош (Василь Янчій, 68).
Запасні: Михайло Ісак, Олександр Ізай, Василь Яцура.
Тренер – Віктор Цогла.

Попередження: Сергій Бобик, 22 – Березнай, 44.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1092 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: