Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький лідер здобуває впевнену перемогу (ФОТО)
15:36
Юнацький лідер здобуває впевнену перемогу (ФОТО)
Про те як «Севлюш» дотиснув чергового потенційного конкурента читайте далі.

Юнацький лідер здобуває впевнену перемогу (ФОТО) У суботу у Виноградові було подвійне свято. Окрім того, що серед основних складів тут відбулась справжня битва титанів, то ще й серед юнаків на них очікував центральний поєдинок 14-го туру.

На початку господарі, як і очікувалось, захопили контроль над м’ячем і проводили позиційні атаки з активним використанням флангів. Особливо старався правий фланг, звідки йшли небезпечні простріли , які в пожежному режимі локалізовував центр захисту гостей. Уже на 4-й хвилині простріл Монди якісним ударом замкнув Орос, та круглий полетів поруч із лівою стійкою. Середнянці зрідка відповідали швидкими контратаками, переважно лівим флангом, у яких найактивнішу участь брав Матринець, який робив простріли з гри та заробляв стандарти. Однак до ударів справа не доходила.

Флангові захисники «Севлюша», відчуваючи деяку безпечність, часто допомагали півзахисту в створенні атак. Одна з таких наступальних дій по центру завершилась взяттям воріт Цубини, коли Орос із 10-ти метрів вколотив круглого під ліву стійку й змусив воротаря в розпачі розпластатись на зеленому газоні – 1:0.

Трохи згодом традиційно активний Міговк заробив право на штрафний із 18-ти метрів, а Орос розіграв цей стандарт на Попова. Ігор пробив повз стінку, а далі круглий шмигнув під руками голкіпера, який відчайдушно стрибав і не дістав, і залетів у сітку – 2:0.

Через чотири хвилини рахунок вже міг стати розгромним. Чергову атаку по центру Орос завершив сольним слаломним забігом поміж кількох захисників суперника й пострілом у ближній лівий кут. Однак цього разу за нього спрацювала стійка, від якої м’яч рикошетом вилетів у поле.

На 32-й хвилині гості могли скоротити розрив у рахунку. Матринець заробив кутовий і сам прострілив у штрафний майданчик. Лукачина замкнув цю передачу дуже небезпечним ударом, за наслідками якого круглий оминув стійку із зовнішнього боку в лічених сантиметрах. Через три хвилини атаку лівим флангом завершив прострілом у карну зону Міговк. Орос пробив із вбивчою позиції з 10-ти метрів у лівий кут. Та в останній момент цей постріл відчайдушно заблокував Долгош, врятувавши партнерів від розгрому за наслідками першого тайму. 

Друга половина матчу мало чим відрізнялась від першої. «Севлюш» накочував хвилі атак, а суперник відбивався, зрідка поглядаючи на протилежні ворота. Із огляду на це, не було дивним те, що в одній з атак лівим флангом триходівка за участю Яцкулинця, Міговка та Ороса завершилась результативним пострілом під дальню праву стійку – 3:0.

Середнянці все ж мали нагоду на 55-й хвилині забити гол престижу, коли Пукіш влучив у правий кут. Марушка в падінні відбив, та Артур встиг на добивання свого ж удару, однак повторний його постріл самовіддано заблокував Попов.

Виноградівці не зупинялись і під завісу другого тайму довели рахунок до непристойного. Спочатку Орос ударом із середньої відстані завершив атаку по центру й оформив хет-трик – 4:0. Трохи згодом екс-гравець основного складу іршавської «Бужори» Мирослав Ломага відзначив перехід до «Севлюша» шаленим дальнім пострілом у праву дев’ятку – 5:0.

Перемога дозволила підопічним Івана Бровдія втримати попередню дистанцію від юнацького локомотиву під назвою «Мункач», що починаючи з середини першого кола набрав шалений хід. Уже стає зрозуміло, що саме ці два колективи найпевніше й розіграють найцінніші комплекти нагород. Із огляду на це, 18-те вересня, коли відбудеться битва за шість очок, Івану Бровдію слід виокремити червоним кольором. Й при цьому в інших матчах слід не втрачати концентрацію. Незважаючи на прикру поразку, «Середнє» має добре поставлену гру й цілком може поборотись за медальний комплект із бронзовим відтінком, якщо звичайно рівно пройде дистанцію другого кола. 
 
 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Крістіан Ліб та Василь Балог
4-й арбітр – Іван Грубінка
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
місто Виноградів, стадіон «Юність», + 34 градуси, ясно, 350 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Середнє» – 5:0 (2:0)

Голи: Орос, 11, 43, 66, Попов, 17, Ломага, 70.
 
«Севлюш»: Василь Марушка, Юрій Глінка, Петро Монда, Ігор Попов, Михайло Сафронов, Сергій Яцкулинець, Віталій Копич, Віталій Макара, Мирослав Ломага, Роман Орос, Михайло Міговк.
Запасні: Юрій Рева, Олександр Байдак, Сергій Свереняк, Валентин Віщак, Степан Чоло.
Тренер – Іван Бровдій.

«Середнє»: Сергій Цубина, Олександр Лукачина, Денис Яцків, Анатолій Тотін, Віталій Довгош, Станіслав Костик, Євген Матринець, Йосип Басараб, Ростислав Голубка, Віктор Луцяк, Антон Бакайса.
Запасні: Степан Кундрик, Максим Стеценко, Олександр Бордаш, Іван Зозуляк, Артур Пукіш.
Тренер – Микола Дорогович.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 942 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: