Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький склад «Баранинців» перериває переможну серію «Вітязя»
11:09
Юнацький склад «Баранинців» перериває переможну серію «Вітязя»
Підопічні Балажинця в не простому поєдинку здобувають перемогу.

Юнацький склад «Баранинців» перериває переможну серію «Вітязя» Для обох команд важливо було набрати в цьому поєдинку максимум очок, адже обидва колективи борються за медалі чемпіонату.

Відразу в  дебюті зустрічі «Баранинці» могли виходити вперед. Гряділь підстерігши захисника гостей на помилці прострілював у штрафну суперника, але ніхто з партнерів не відгукнувся на цей простріл.

Футболісти «Вітязя» відповіли не менш гострим моментом. Ніцкулич видав пас у розріз на Габовду, після чого Тиберій намагався поцілити у дальній кут, але м’яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки воріт.

Обмінявшись небезпечними моментами на старті поєдинку обидві команди заспокоїлись і гра дедалі частіше проходила у центрі поля. Так продовжувалось до середини першого тайму.

На 23-й хвилині зустрічі Ніцкулич, обігравши свого опонента, увірвався в штрафну і пробив, але удар Девіда пройшов вище воріт. За декілька хвилин той таки Ніцкулич загрожував воротам господарів. Девід, на підступах до штрафної суперника прибрав захисника і завдавав удару по воротам, але влучити у ціль не зумів.

Відповідь від господарів вболівальникам довелось чекати досить довго. Так на 33-й хвилині після пасу з глибини поля, Мармор увірвався в штрафну і виконав прострільну передачу, після чого захисник гостей у спробі вибити м’яч зрізає круглого у власні ворота - 1:0.

Такий розвиток подій не влаштовував підопічних Гливки і вони побігли відігруватись, але захист господарів діяв надійно.

Перший тайм видався відверто нудним у виконанні обох команд, але вони сповна реабілітувались у таймі другому.
Тільки-но гості розвели м’яч з центру поля, як відразу почали насідати на ворота суперника. І це вилилось у забитий м’яч.  Після подачі зі штрафного Ніцкулич прийняв м’яч і пробив по воротам з 8-ми метрів, Марко зреагував на цей постріл, відбивши круглого, але на добивання першим був той таки Ніцкулич - 1:1.

Хоч гості і зрівняли рахунок але раділи вони цьому недовго. На 44-й хвилині Сатмарій виконав подачу зі штрафного, Гряділь продовжив у штрафний майданчик суперника на Данкулинця і Михайло, обробивши м’яч, пробиває повз Костика - 2:1.

Надалі контроль над грою захопили юнаки «Вітязя». Так на 50-й хвилині Ніцкулич небезпечно пробивав зі штрафного з 18-ти метрів, але Марко на висоті. За декілька хвилин знову Ніцкулич загрожував воротам господарів, партнери вивели Девіда на ударну позицію, але його постріл з 17-ти метрів пройшов повз ворота.
Гості неодноразово завантажували м’яч в штрафну суперника, але захист господарів добре справлявся з своїми функціями.

На 58-й хвилині після непорозуміння захисника та голкіпера гостей юнаки «Баранинців» заробили право на вільний удар, але удар Пайдича з 15-ти метрів виявився неточним.

Відразу в наступній атаці господарі заробили право на штрафний з 19-ти метрів. Пробивати стандарт взявся Шкірта, але після чудового удару Івана, свою команду рятує Костик.

Останню десятихвилинку краще провели підопічні Балажинця. На 62-й хвилині Пайдич пробивав з-за меж карного гостей але неточно. Відразу в наступній атаці Гряділь пройшовши двох опонентів на правому фланзі виконав простріл в штрафну але ніхто з партнерів не зміг довести атаку до логічного завершення.

За п’ять хвилин господарі заробили право на подачу з кута поля. Після подачі, Костик необачно зіграв на виході, чим і скористався Єршов. Олександр завдавав удару головою, вже в порожні ворота, але в останній момент захисник підстрахував свого голкіпера.

За декілька хвилин юнаки з Концова розгортали позиційний наступ, але їхні старання перервав свисток головного арбітра, що сповістив про завершення гри.

В умовах запеклої  боротьби підопічні Балажинця змогли обіграти юнаків «Вітязя» і тим самим впритул наблизитьсь до першої сходинки. Що ж до футболістів з Концова, то їх в наступному турі чекає непростий поєдинок з «Великим Березним».
 
 
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Бобаль М.М.

с.Баранинці, глядачів 100

ФК «Баранинці» - ФК «Вітязь» 2:1     

Голи: Данкулинець, 44 – Купар, 33 (авт), Ніцкулич, 40.       
                                                                                   
Баранинці: Марко Констянтин, Павлик Герман, Єршов Олександр, Семйон Владислав, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван, Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло, Шовш Михайло, Гіді Володимир.
Запасні: Пайдич Йосип, Товтин Юрій, Левченко Дмитро, Вайда Руслан, Мармор Едвін, Чорнак Олександр.
Тренер – Рудольф Балажинець

Вітязь: Костик Олександр, Лелекач Юрій, Химич Олександр, Качаєв Володимимр, Тичак Сергій, Макарович Богдан, Куртанич Руслан, Качаєв Василь, Габовда Тиберій, Ніцкулич Девід, Купар Євген.
Запасні: Чегіль Богдан, Савко Андрій.
Тренер – Гливка Євген

Попередження: Сатмарій, 23.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: