Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юнацький турнір Велет відіграли на Хустщині
21:34
Юнацький турнір Велет відіграли на Хустщині
Цими днями на футбольному майданчику села Велятина проведено шостий футбольний турнір «Велет» серед юнаків 2003-2004 р.н.

Цими днями на футбольному майданчику села Велятина проведено шостий футбольний турнір «Велет» серед юнаків 2003-2004 р.н.

У ньому взяли участь команди Велятинської, Стеблівської, Ізянської ЗОШ та Хустської ДЮСШ.

Перед початком змагань учасників привітали директор Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст. Наталія Цифра та директор ДЮСШ Василь Деяк.

Успішно виступили вихованці Віктора Вучкана, наймолодшого тренера Хустської ДЮСШ. Вони у першому матчі переграли команду с. Велятина з рахунком 2:1 і вийшли у фінал.

Юні велятинці перемогли з рахунком 0:1 команду Стеблівки. У фіналі вихованці Віктора Вучкана виграли з рахунком 3:0 від юних футболістів Стеблівки. Юним ізянам вручено кубок, золоті медалі та грамоти Хустської ДЮСШ та Велятинської ЗОШ.

Відповідно стеблівчани на другому місці (тренер Василь Лукач). За бронзові нагороди боролись команда міста Хуста (тренер Микола Буковецький) та команда Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель фізичного виховання Ольга Половка).

З рахунком 2:0 перемогу здобули юні велятинці, яким і вручено дипломи третього ступеня. Слід відзначити, що юнаки 2003-2004 років народження, а також 2005-2006 р.н. продемонстрували хороший футбол. Кращим гравцям від кожної команди вручено буклет «60 років Хустської ДЮСШ».

Підприємець Дівинець Іван із Велятина після футбольного турніру зацікавив юних футболістів пробиттям штрафних ударів по воротах на точне влучення «У дев’ятку». Слід відзначити, що з кожної команди було визначено по три гравці. П’ять із них виграли призи, визначені підприємцем.

Дирекція Хустської ДЮСШ та відділення футболу ДЮСШ дякує директору Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст. Цифрі Наталії Дмитрівні та вчителю фізичного виховання Ользі Половці за добре організований турнір.
Василь Деяк


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: