Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Баранинців" не без проблем переграють кінчешський "Сокіл"
20:59
Юнаки "Баранинців" не без проблем переграють кінчешський "Сокіл"
В 20 турі юнацької першості між собою зустрічались «Баранинці» та «Сокіл» Кінчеш.

Юнаки Гості з перших хвилин увімкнули високий пресинг і це принесло свої результати. Після помилки захисника Горват вийшов на побачення з голкіпером і спокійно переграє останнього – 0:1.

За декільках вилин Куклишин вийшов на ударну позицію, але пробив повз ворота. За п’ять хвилин Данкулинець зрівнює рахунок. Янцо віддав на Федаку, той подав у штрафну, де Данкулинець випередивши захисника, проштовхнув круглого повз голкіпера – 1:1.

Такий результат не задовольняв підопічних Балажинця і вони побігли забивати ще. Так Янцо ударом з-за меж карного цілив у дальній кут, але голкіпер рятує свою команду, перевівши м’яч на кутовий.

На 10-й хвилині Янцо завдав дальнього удару, але голкіпер знову тріумфував у цій дуелі. Відразу в наступній атаці Федака небезпечно прострілював в штрафну, але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м'яч. На 15-й хвилині Пайдичу вдався чудовий удар зі штрафного, голкіпер виявився безсилим - 2:1.

За декілька хвилин Горват пройшов кількох опонентів і пробив з 20-ти метрів, але удар виявився не точним. На 19-й хвилині Федака подав у штрафну, де ніким не прикритий Данкулинесь на дальній стійці головою пробиває вже в порожні ворота – 3:1.

На 22-й хвилині Данкулинець отримав передачу в штрафному, прибрав двох захисників і пробив у дальній кут, голкіпер нічим не зміг допомогти своїй команді - 4:1.

В наступній атаці Вогар прорвався лівим краєм і пробивав по воротам, але не зміг влучити. Надалі господарі заволоділи ігровою ініціативою, але без загострень. За п'ять хвилин до кінця першого тайму Шкірта перевіряв пильність голкіпера, але той перевів удар на кутовий. За декілька хвилин Данкулинець втратив хорошу можливість для того, щоб відзначитись. Після прострілу в штрафну, Михайло випереджає захисників суперника, але влучає у голкіпера.

Тайм другий подарував вболівальникам велику кількість нереалізованих моментів. В дебюті другого тайму Вогар увірвався у штрафну, але переграти голкіпера не зміг. Надалі юнаки «Баранинців» поступово збільшували свою перевагу. Вогар вже вкотре обійшов своїх опонентів на лівому крилі атаки, але знову не зумів переграти голкіпера.

За декілька хвилин той таки Вогар прибрав захисника і з кількох метрів цілив у дальній кут, але голкіпер зреагував на цей постріл. Відразу в наступній атаці господарям вдалось збільшити свою перевагу. Янцо на підступах до штрафної обікрав захисника, і без роздумів пробиває у дальній кут.

На 50-й хвилині Пайдич небезпечно пробивав, але м’яч проходить повз ворота. За п’ять хвилин господарі розіграли хорошу комбінацію. Вогар вивів Пайдича на рандеву з голкіпером, але Тренич скоротивши кут обстрілу парирує удар, після цього м’яч відскочив до Федаки, але Крістіан влучив у захисника. На цьому момент не закінчився, після удару Федаки м’яч підстеріг Вайда і наносив удар головою вже в порожні ворота, але м’яч влучає у стійку.

На 60-й хвилині Янцо пробивав зі штрафного, але повз ворота. В наступній атаці, Уста промчав лівим краєм, увірвався у штрафну, але не зміг влучити у ворота. Згодом Шовш вивів Сатмарія на побачення з голкіпером, але Євген у боротьбі із захисниками не зміг як слід пробити.

На 65-й хвилині Горват пробивав з-за меж штрафної, але голкіпер на місці. Під кінець поєдинку гості заробили право на пенальті. Куклишин отримав пас в штрафній, після чого був збитий воротарем господарів. Сам постраждалий впевнено реалізував вирок.

Відповідь господарів була миттєвою. Після подачі з лівого краю Сатмарій в дотик пробив у дальню дев’ятку. На цьому головний арбітр зустрічі сигналізує про завершення зустрічі.
 

Арбітри: Лофинець В., Сащина Я., Вовчанський І.
Делегат – Варга Ф.З.
 
с. Баранинці, глядачів 50
 
ФК «Баранинці» – ФК «Сокіл»  Кінчеш 6:2

Голи: Данкулинець 6, 19, 22, Пайдич 15, Янцо 45, Сатмарій, 69 - Горват, 4, Куклишин, 67 (пен.).
 
Баранинці: Галушка Василь, Федака Крістіан, Вогар Василь, Шовш Михайло, Уста Станіслав, Янцо Михайло, Шкірта Іван, Дьордяй Давид, Данкулинець Михайло, Пайдич Йосип, Єршов Олександр.
Запасні: Вайда Руслан, Зубанич Данило,Товтин Юрій, Левченко Дмитро, Сатмарій Євген.
Тренер – Балажинець Рудольф
 
Сокіл: Тренич Денис, Гречин Мартин, Паламарчук Микола, Пехл Іван, Блох Ростислав, Горват Мартін, Зизич Андрій, Кропог Крістіан, Куклишин Артур, Петьовка Павло, Лисий Владислав.
Запасні: Олень Максим, Монастирський Олександр, Фечо Ріхард, Токарь Петро, Вайчук Владислав, Вараді Едмунд.
Тренер – Червеняк Василь

Попередження: Зизич 45.
Олександр Гряділь

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 623 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: