Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Баранинців» забивають п’ять у Кінчеші
12:40
Юнаки «Баранинців» забивають п’ять у Кінчеші
«Сокіл» у рідних стінах не зміг нав’язати гідну боротьбу юнакам «Баранинців».

Юнаки «Баранинців» забивають п’ять у Кінчеші Вже вдруге в сезоні, за відсутності Рудольфа Балажинця, команду гостей на цей поєдинок виводив Кутканич Володимир. І вже вдруге Баранинці, під його керівництвом, здобувають три очки.

Відразу з перших хвилин гості показали свої наміри на цю гру. Вже на другій хвилині гри Мармор виводить свою команду вперед. Після подачі з правого краю Едвін, прийнявши м’яч в штрафному суперника, прибрав опонента і прицільно пробив у дальній кут. Не встигли господарі оговтатись від такого швидкого голу, як довелось ще раз виймати м’яча з сітки воріт. Шкірті вдався чудовий удар зльоту з 16-ти метрів, голкіпер безсилий.

Надалі гра проходила під тотальним контролем гостей, які дедалі частіше загострювали гру біля воріт суперника.  На 10-й хвилині Федака подав з правого краю в штрафну, де ніким не прикритий Гряділь пробивав головою з 11-ти метрів, але голкіпер зміг впоратись з цим ударом. За дві хвилини Шкірта пробивав з-за меж штрафної, але повз ворота.

З кожною атакою гостей біля воріт «Сокола»  ставало дедалі гарячіше. На 15-й хвилині Гряділь, змістившись з лівого краю пробивав з 16-ти метрів, але зависоко. Через декілька хвилин Пайдич вирішив перевірити пильність воротаря дальнім пострілом, але м’яч струсонувши поперечку, виходить за межі поля.

На 17-й хвилині, підопічні Тренича спромоглись завдати першого удару по воротам суперникам. Яковлев небезпечно пробивав з 18-ти метрів, але удару Владислава не вистачило влучності щоб вразити ціль.

Відразу в наступній атаці, після подачі з лівого флангу Гряділь пробивав головою, але Блох знову виручає свою команду. На 20-й хвилині Данкулинець завдавав удару з 18-ти метрів, але не точно. На 25-й хвилині господарі заробили право на штрафний з 23-х метрів, але удар Тороні пройшов вище воріт.

Йшла 28-ма хвилина зустрічі і Баранинці розгортали позиційну атаку. Гряділь на правому фланзі прибрав опонента і виконав подачу в карний суперника, де Мармор ударом з 12-ти метрів закріплює перевагу своєї команди.

На цьому підопічні Кутканича не заспокоїлись і прагнули забити якомога більше. Гряділь прорвався в штрафну з лівого краю і виконав простріл, але ніхто з партнерів не зміг його завершити.

Під кінець першого тайму юнаки Кінчеша знову пропустили. Гряділь, змістившись в центр з лівого краю відкинув під удар Шкірті і Іван потужним ударом з 18-ти метрів забиває четвертий гол своє команди.

Тайм другий подарував вболівальникам не так багато гострих моментів. Гості контролювали гру, як і в першій половині гри, але небезпечні моменти біля воріт суперника виникали не так часто.

Так на 37-й хвилині юнаки Баранинців подавали з кута поля. Пайдич виконав чудову подачу на Єршова, після чого Олександр впритул розстрілює голкіпера господарів.

Після цього гра заспокоїлась, хоч і проходила на половині поля господарів. По-справжньому гострий момент біля воріт «Сокола» стався на 48-й хвилині. Пайдич пробивав зі штрафного, але голкіпер на місці.

Господарі силами Яковлева та Козуба старались будувати свої атаки, але безрезультатно, захист Баранинців діяв надійно.

На 55-й хвилині Федака прострілював в штрафну з правого флангу, після чого Гряділь пробивав з 13-ти метрів, але вище. На 58-й хвилині Гряділь пройшов лівим краєм і прострілював в карний майданчик, але захисники заблокували простріл.

На 65-й хвилині Гряділь, у боротьбі з захисником пробивав з 11-ти метрів, але голкіпер впорався з його ударом.

Остання п’ятихвилинка проходила в центрі поля і обидва колективи вже не загострювали гру біля воріт суперника.
Впевнена гра гостей дозволила їм забити п’ять м’ячів і вийти на третю сходинку, а команду господарів в наступному турі очікує непростий поєдинок з Березним.
 
 
Арбітри: Гусєв М., Мішко О., Кагач І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» – ФК «Баранинці» 0:5

Голи: Мармор 2, 28,  Шкірта 3, 34, Єршов 37.

Баранинці: Товтин Юрій, Єршов Олександр, Левченко Дмитро (Зубанич Данило, 50), Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван, Мармор Едвін, Пайдич Йосип , Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло, Шовш Михайло.
Запасні: Вайда Руслан, Семйон Владислав, Чорнак Олександр.
Тренер – Рудольф Балажинець

Сокіл: Блох Ростислав, Мадяр Віталій, Паламарчук Микола, Тороні Андрій, Асаулюк Артем, Яковлев Владислав, Козуб Юліан, Токарь Петро, Лисий Владислав (Вараді Едмунд, 44), Петьовка Павло, Куклишин Артур.
Запасні: Кропог Крістіан, Вайчук Владислав, Зуб Богдан, Бібен Даніель, Фечо Ріхард, Монастирський Олександр, Горват Мартін, Гречин Мартін.
Тренер – Тренич Василь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: