Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Баранинців" забивають по чотири у кожному із таймів
19:34
Юнаки "Баранинців" забивають по чотири у кожному із таймів
Підопічні Рудольфа Балажинця впевнено здолали підопічних Артура Морщука.

Юнаки Гості впевненіше розпочали початок зустрічі, захопивши контроль над м'ячем. Вже на другій хвилині Янцо завдав першого удару по воротам, але м'яч пройшов над поперечкою.

За декілька хвилин Михайло знову перевіряв пильність голкіпера, але знову вище. Гості все ближче і ближче підходили до воріт суперника, і гострі моменти виникали один за одним. Партнери вивели Пайдича на ударну позицію, але той пробив у голкіпера.

За п’ять хвилин «Баранинці» забивають. Федака отримав передачу з глибини поля і пробив повз голкіпера - 0:1.
На 17-й хвилині Данкулинець подвоює перевагу своєї команди. Михайло отримав передачу у штрафній, де обігравши захисника пробив у ворота, але з першої спроби не зміг переграти Гегедоша, страж воріт вчасно вийшов, але круглий знову потрапив до Михайла і той з другої спроби, ударом головою, забиває – 0:2.

Тільки-но розігравши круглого з центру поля господарі втретє пропустили. Після подачі з кута поля, ніким не прикритий Єршов пробиває головою у протихід голкіперу - 0:3.

На 25-й хвилині Янцо відкинув під удар Пайдичу і той з-за меж штрафної цілив у дальній кут, але зависоко. Відразу в наступній атаці підопічні Морщука виконали подачу у штрафну, але Марко чудово зіграв на виході. Згодом Вайда увірвався у штрафну правим краєм і прострілював, але першим на м'ячі опинився голкіпер. Гості не збирались збавляти обертів і створили черговий момент: Янцо вже вкотре завдавав дальнього пострілу, але не пощастило, м’яч пройшов мимо.

На 30-й хвилині Ремета небезпечно пробивав по воротам, але Марко на місці. Відповідь гостей була миттєвою. Янцо обікравши захисника ударом у ближній кут забиває четвертий м’яч своєї команди – 0:4.

В дебюті другого тайму гості втратили стовідсоткову можливість для того, щоб збільшити відрив у рахунку. Павлик закинув на Вогара, той відпасував на Янца, але Михайло,з кількох метрів не зміг влучити у порожні ворота. За декілька хвилин вже господарі розгорнули непогану атаку, Макусій обіграв захисника і прострілив у штрафну, але першим на м’ячі був Марко.

На 45-й хвилині Янцо виправляється за змарновану нагоду. Вогар відпасував на Данкулинця, той на Янца і Михайло в один дотик пробив у дальній кут - 0:5.  

За декілька хвилин підопічним Балажинця знову вдається провести результативну атаку. Данкулинець отримав передачу у штрафній і пробив повз голкіпера, після чого Пайдич проштовхує м'яч у порожні ворота – 0:6.

Юнаки «Ракошина» відповіли на це своїм моментом.  Макусій обікрав захисника і подав у штрафну, але Марко вже вкотре демонструє чудову гру на виході. За п’ять хвилин Шкірта пробивав зі штрафного, але без труднощів для голкіпера.

Згодом темп гри трохи впав і до 60-ї хвилини гострих моментів не виникало. Пайдич виконав чудову подачу у штрафну з корнера, де ніким не прикритий екс-гравець Ракошина Станіслав Уста, в один дотик, переправляє круглого у ворота – 0:7.

Відразу в наступній атаці «Баранинці» забивають восьмий. Вогар подав у штрафну і Данкулинець потужним ударом зльоту забиває. Надалі обидва колективи вже просто догравали до фінального свистка.
 

Арбітри: Томаш Бабич
Асистенти – Юрій Шимон,
Делегат – Зайтлер Л.С.
 
с. Ракошино, глядачів 100
 
ФК «Ракошино» – ФК «Баранинці» 0:8
 
Голи: Федака 7, Данкулинець 17, 61, Єршов 21, Янцо 32, 45, Пайдич 47, Уста 60.
 
 Ракошино: Гегедош Артур, Глуханич Ярослав, Ремета Ілля, Гартл Віталій, Лазар Олександр, Деркач Василь, Кузьма Саболч, Мазютинець Мирослав, Ковбин Василь, Макусій Назарій, Лендєл Василь.
Запасні:Машіка Василь, Ваш Андрій, Решетар Євген, Чайка Владислав.
Тренер – Морщук Артур

Баранинці: Марко Константин (Товтин Юрій  68), Федака Крістіан (Павлик Герман, 36), Вайда Руслан (Вогар Василь 36), Шовш Михайло (Мармор Едвін 40), Уста Станіслав, Янцо Михайло, Шкірта Іван, Дьордяй Давид, Данкулинець Михайло, Пайдич Йосип, Єршов Олександр.
Запасні: Галушка Василь, Зубанич Данило.
Тренер – Балажинець Рудольф

Попередження: Гегедош 65 – Мармор 55.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: