Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Баранинців здобувають дебютні три пункти
10:16
Юнаки Баранинців здобувають дебютні три пункти
В черговому турі юнацької першості Баранинці переграли суперників з Дерцена.

Юнаки Баранинців здобувають дебютні три пункти Початок зустрічі суперники почали обережно. Перша десятихвилинка пройшла більше в центрі поля. Команди раз по раз обмінювались атаками. Та на 14-й хвилині подача господарів з кута поля закінчилась взяттям воріт. Балла пробив ногою повз голкіпера. 1:0.

З таким розвитком подій не погоджувались гості і розгортали вже свої атаки. Данкулинець проривався лівим краєм але затягнув з передачею і небезпечний момент було втрачено. Поступово гості перехопили ініціативу і дедалі частіше опинялись біля чужих воріт.

На 20-й хвилині Павлик, скориставшись помилкою суперника, пробивав по воротам, але неточно. Згодом, підопічні Балажинця знову будували свою атаку через лівий фланг, Данкулинець прострілив, але Сатмарій не зміг завдати акцентованого удару. Юнаки  Дерцена доволі рідко навідувались до чужих воріт, захист Баранинців грав надійно.

На 25-й хвилині Пайдич спробував засмутити господарів ударом з дальньої відстані, але повз ворота. Відразу в наступній атаці Янцо виводить нападника на побачення з голкіпером, але останній далеко відпустив від себе м’яч і до гостроти не дійшло.

Другу половину зустрічі підопічні Балажинця провели краще, домінуючи на кожній частині поля. Відразу ж з перших хвилин другого тайму гості побігли вперед.  Гряділь перспективно вибігав на побачення з голкіпером, але боковий піднімає прапорець, положення поза грою. Гості дедалі частіше загострювали гру біля чужих воріт. На 42-й  Гряділь виходив на рандеву з голкіпером, але переграти його не зміг.  Та вже в наступній атаці Олександр виправляє свою помилку. Шкірта, головою віддав на хід нападнику і той увірвавшись в карний майданчик господарів і проштовхує м’яч повз голкіпера.

Після цього голу юнаки Баранинців взялись атакувати з подвійним запалом. Павлик проривався лівим краєм, але біля штрафної його не по-правилам зупинили захисники. Удар зі штрафного пройшов повз ворота.

На 53-й хвилині вболівальники домашньої команди дочекались небезпечного моменту у виконанні своєї команди. Подача з кутового закінчилась метушнею у штрафному гостей, нападник пробивав вже в порожні ворота, але Шкірта рятує свою команду. Це був останній дійсно небезпечний момент біля воріт Малила.

З відповіддю підопічні Балажинця довго не затягували. Чорнак заробив право на небезпечний штрафний. Подачу на дальній стійці завершував Павлик, але вище.

На 60-й хвилині той таки Павлик відпасував на лівий край Гряділю, останній обійшов одного захисника, увірвавшись в штрафну обіграв другого і закинув за комірець голкіперу. Гості виходять вперед.

Під кінець гри «зелено-жовті» створили ще декілька небезпечних моментів але забити не зуміли. На цьому головний арбітр дає свисток про закінчення матчу.

Отже, юнаки Баранинці здобувають дебютну перемогу в цьогорічній першості. Дерцену залишається розібрати свої помилки і не допуспакати їх в наступних турах.
 
 
Арбітри: Лялюк М., Модник М., Полончак М.
Делегат – Попович В.М.
 
с. Дерцен, глядачів 200
 
ФК «Дерцен» – ФК «Баранинці» 1:2
 
Голи: Балла, 14Гряділь 45, 60.

Дерцен: Ціптак Юрій, Балла Густав, Завітфалуші Василь, Кіраль Роланд, Муржа Андрій, Кіраль Соболь, Ференц Адріан, Копас Ріхард, Барта Микола, Іван Антон, Демеш Акош.                                                                            
Запасні: ГорватАкош, Пушкаш Юлій, Горонді Олександр.                            
Тренер – Копас Юлій

Баранинці: Малило Віталій, Шовш Михайло, Єршов Олександр, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Дьордяй Давид, Павлик Герман, Пайдич Йосип, Янцо Михайло, Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло.
Запасні: Попович Олег, Вайда Руслан, Чорнак Олександр, Шкірта Іван, Левченко Дмитро, Товтин Юрій, Гіді Володимир, Семйон Владислав.
Тренер  – Балажинець Рудольф
Lobda
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1300 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: