Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Берегова" мінімально здолали "Боржаву" (ФОТО)
08:27
Юнаки "Берегова" мінімально здолали "Боржаву" (ФОТО)
У протистоянні юнацьких колективів "Боржави" та "Берегова" одного голу вистачило, щоб визначити переможця.

Юнаки У першій половині гри команди показали доволі рівний футбол. Берегівчани краще проходили центр поля і швидше наближались до воріт суперника, проте більшість своїх моментів самі ж псували потрапляннями у положення поза грою, чим тільки виклакали гнівний осуд у головного тренера.

Футболісти «Боржави» гостро відповідали, завдаючи небезпечних ударів з дальніх дистанцій, але більшість з них, без особливих туднощів, забирав Артем Блох.

Та кіпер, крім надійної гри у рамці, відзначився й участю у забитому м'ячі своєї команди. Після стандарту у воріт берегівчан, Блох, заволодівши м'ячем, запустив його далеко вперед. Вирвавшись на оперативний простір, Флоріан Орос впіймав м'яч злету. Удар виявився досить сильним, аби прошити кіпера господарів. 0:1 - заслужений гол берегівських юнаків, який оформив рахунок першого тайму.

У другій сорокап'ятихвилинці берегівчани продовжили контролювати хід поєдинку. Маючи кілька хороших нагод подвоїти рахунок вони їх не використали. Один з найгостріших епізодів був змарнований у середині другого тайму. Вихід тет-а-тет Денис Куріленко вирішив завершити елегантним перекидуванням кіпера. Проте останній прочитав намір і врятував ворота.

Футболісти «Боржави», теж не збирались відсиджуватись на своїй половині поля і все ще сподівались вирівняти рахунок. Варто сказати, докладали немалих зусиль, аби тримати у напрузі оборону суперника до кінця матчу. Проте, незважаючи на старання господарів гості беруть всі три пункти на виїзді.


Арбітр: Дудаш
Асистенти: Бобаль, Бабич

Делегат матчу: Маєревич

Юнаки. «Боржава» - «Берегово» 0:1

Гол: Орос 34


«Боржава»: Капустей, Кертис, Роман, Світлинець, Горблянський, Пупена, Цісельський, Бокоч, Ференці, Тодавчич, Кречанин
Тренер - Василь Фірка

«Берегово»: Блох, Пушкаш, Чатловш, Гоздог, Шандор, Орос, Кенез, Соломка, Лендел, Сечі, Куріленко
Тренер - Василь Панулич
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 669 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: