Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Берегова» на останній хвилині вирвали перемогу в Хусті
16:28
Юнаки «Берегова» на останній хвилині вирвали перемогу в Хусті
У рамках передостаннього 21-го туру вищої ліги Закарпаття юнаки місцевої «Оболоні» в Хусті приймали кращу юнацьку команду Берегівщини.

Юнаки «Берегова» на останній хвилині вирвали перемогу в Хусті Поєдинок пройшов за приблизно рівного володіння м’ячем. І хоча господарі завдали майже вдвічі більше ударів, та при цьому трохи поступились супернику за влучністю – 25 % проти 33.3 % у берегівців. Саме цей фактор дозволив підопічним Пануліна поїхати додому з хорошим настроєм.

У першій половині двобою тривала рівна боротьба. При цьому гості завдали на один удар більше та відчутно перевершили опонентів за влучністю – 33.3 % проти 20 %у «Оболоні».

У підопічних Миколи Буковецького на старті основна гострота йшла від Пилипа. Уже на 3-й хвилині його вивели на побачення з воротарем, та нападник далеко відпустив від себе м’яч і цим скористався Локер. Суперник відповів через сім хвилин атакою з використанням обох флангів, яка завершилась двома ударами. Після другого з них від Лендєла круглий полетів у сантиметрах від лівої стійки.

На 12-й хвилині першого, по справжньому небезпечного, удару, під час атаки по центру, завдали господарі. Пилип цілив у правий кут, та м’яч полетів зовсім поруч зі стійкою. Через 7 хвилин ще одне загострення правим флангом, зі зміщенням до центру, завершилось підступним ударом Тодавчича. Він цілив у дальній, незахищений воротарем, кут. На щастя для Локера, круглий оминув стійку із зовнішньої сторонни воріт.
Гості набагато краще провели свою наступну атаку по центру, із використанням короткого та середнього пасу. ЇЇ першим влучним ударом, серед обох колективів, із 20-ти метрів завершив Куриленко – 1:0.

Через 4 хвилини атака по центру господарів завершилась порушенням правил протии Філіпа в 40-ка метрах від воріт. Сам постраждалий влучно пробив, та суперників врятувала поперечина, від якої м’яч вилетів у поле. Після цього спрацювало відоме правило про «Не забиваєш ти …». Флангова атака завершилась влучним ударом із правого краю штрафного майданчика під дальню стійку. Гарастей зачепив круглого, та той, сковзнувши від його рукавичок, влетів у сітку – 2:0. 

У другій половині матчу пивовари захопили центр поля, тому їх перевага за ударами майже в 4 рази не викликала здивування. Утім, за влучністю перед знову вели гості – 33.3 % проти 27.3 % у «Оболоні». Із огляду на це, підсумковий рахунок не викликав здивування.

Початок тайму був досить хаотичним і безударним із незначними загостреннями. Ситуацію на 52-й хвилині пожвавили берегівці, які провели атаку лівим флангом і заробили право на штрафний удар. Надь зі стандарту поцілив точно в ближній кут. Гарастей у стрибку відбив. Пивовари відповіли через 3 хвилини прострілом Кеміня. Гол назрівав і з’явився після стандарту та першого удару в площину від господарів. Навіс Бобіти з кутового з правого флангу ударом з льоту в ліву дев’ятку завершив Пилип – 1:2.

Не встигли гості як слід відійти від цього взяття воріт, як привезли собі наступне. І знову ассистентом був, кращий у господарів у 2-мутаймі, Бобіта. Цього разу він, на завершенні атаки правим флангом, вивів на хорошу ударну позицію Філіпа, який проштовхнув круглого в сітку – 2:2.

На 4-й доданій хвилині пивовари мали ще одну нагоду, щоб вийти вперед. За наслідками атаки по центру вони заробили право на штрафний удар із 40-ка метрів. Філіп влучно пробив у лівий кут, та Локер відбив. За мить вони самі пропустили швидку контратаку від берегівців правим флангом. За її наслідками Рац вибіг на воротаря і влучно пробив під дальнюю ліву стійку, повз спантеличеного Гарастея – 3:2.

Вольова перемога «Берегова» дозволила йому тимчасово піднятись на 5-е місце. Утім, вже у неділю на підопічних Пануліна чекає суттєве випробування у вигляді майже чемпіона з Мукачева. У хустян, які зберігають мізерні шанси на бронзу також нелегке випробування у Довгому, яке дає команді з обласного центру невеличкі шанси поборотись за 4-е місце. 

 
Арбітр – Сергій Українець
Асистенти – Василь Федак, Сергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв.
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», 350 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Берегово» 2:3

Голи: Пилип, 58, Філіп, 63 – Куриленко, 21, Рац, 29, 70+5.

«Оболонь»: Володимир Гарастей, Олександр Кон, Олександр Черничко, Андрій Філіп, Микола Пригара, Микола Бородачов, Олександр Гузенко, Йосип Кузьма, Микола Пилип, Василь Тодавчич, Владислав Бобіта.
Запасні: Віталій Ерфан, Дмитро Пилип, Віктор Барничко, Володимир Кемінь, Олександр Штець.
Тренер – Микола Буковецький.

«Берегово»: Степан Локер, Бейло Пушкаш, Олександр Надь, Марк Гоздог, Норберт Мезеї, Марк Лендєл, Гергель Сечі, Саболч Ач, Денис Куриленко, Степан Рац, Руслан Соломка.
Запасні: Роланд Курі.
Тренер – Василь Панулін.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 734 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: