Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки. Безпрограшна серія «Вітязя» продовжується
22:51
Юнаки. Безпрограшна серія «Вітязя» продовжується
У неділю, 30 серпня, у рамках 11-го туру Першої ліги Закарпаття з футболу серед юнаків «Вітязь» приймав «Карпати» з Перечина.

Юнаки. Безпрограшна серія «Вітязя» продовжується Господарі до цього поєдинку уже шість матчів не знали поразок, а їхні сьогоднішні суперники знаходилися на відстані трьох очок, і у цій грі перемога підопічним Гливки потрібна була як ніколи. «Карпати» ж у минулому турі поступилися «Баранинцям».

Ініціативою з перших хвилин заволоділи господарі, які й нанесли перший удар у бік воріт. Пробивав Свадеба, але м’яч пролетів над поперечиною. Згодом «Вітязь» міг відзначитися після стандарту, але вдало зіграли захисники. Перечинці відповіли ударом Керецмана. Сергій вийшов на ударну позицію і пробив точно в руки воротарю. Попри перевагу господарів, першими забили гості. Після стандарту результативно передачу замкнув Кучерявий. Ще через чотири хвилини Віталій міг зробити дубль, але Цвєтков зіграв вдало. Перший тайм завершувався небезпечним штрафним на ворота Полинця. Виконувати стандарт взявся Свадеба. Олександр чудовим ударом переграв воротаря і зрівняв рахунок, 1:1.

У другому таймі гості почали діяти активніше. На 42 хв. Іванчо розстрілював воротаря, і Готра, котрий вийшов по перерві, врятував команду, відбивши потужний удар ногою. В середині другої половини гри Мадяр міг вивести свою команду вперед, але Василь пробив слабо, і кіпер дістав м’яч.

За десять хвилин до завершення поєдинку Бесага змарнував супер момент, трохи не вистачило аби відзначитися. «Карпати» відповіли своїм небезпечним моментом: після подачі з правого флангу Макар, пробивши головою у рамку воріт, не влучив.

Обидва колективи на заключних хвилинах могли вирвати перемогу, а спромігся на це «Вітязь», та не без допомоги гостей. Курйозний гол майже з центра поля пропустили підопічні Стеца. Автором переможного м’яча став Купар. Тож «Вітязь» переграє свого прямого конкурента, і боротьба за призові місця загострюється.

У наступному турі «Карпати» прийматимуть непросте «Бобовище», а «Вітязь» завітає до «Березного».

с. Концгазо
Кількість глядачів: 100

Арбітри: Маточка М., Гога О., Бородайчук В.
Делегат – Жига Г.М.

«Вітязь» (Концгазо) – «Карпати» (Перечин) 2:1 (1:1)

Голи: Свадеба 35, Купар 66 - Кучерявий 25.

«Вітязь»: Цвєтков, Русин, Батрин, Бесага, Купар, Химич, Цогла, Леспух, Зінчук, Мадяр, Свадеба.
Запасні: Повханич, Готра, Пастеляк.
Тренер: Гливка.

«Карпати»: Полинець, Прудкий, Лешанич, Мегела, Луцяк, Зизич, Попович, Кучерявий, Король, Керецман, Іванчо.
Запасні: Рябчик, Макар, Штелиха, Ковач.
Тренер: Стецо.
Олег МИКИТА
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Андрюха  
0
Суддя-підарас

الاسم *:
Email *:
كود *: