Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бобовища" не помічають однолітків з Концгазо
11:25
Юнаки "Бобовища" не помічають однолітків з Концгазо
7 квітня у Бобовищі проходили матчі 2-го туру Першої Ліги Західної зони між місцевим "Бобовище" та "Вітязем" із Концгазо.

Юнаки
Традиційно першими на поле вийшли юнацькі склади. В першому турі бобовищанці виграли на виїзді від Чопа 3:1, а Концгазо виграв 3:0 від Кінчеша.
 
З перших хвилин на полі була рівна гра. Обидві команди демонстрували змістовний та комбінаційний футбол. Кидалося в очі те, що гравці обох команд вміло намагаються контролювати м’яч і не бити його куди попало. Але все ж таки відкрити рахунок в матчі судилось господарям. На 13-й хвилині один із захисників Вітязя недбало зіграв у власному карному майданчику і зніс з ніг нападника господарів. Арбітр не вагаючись вказав на одинадцятиметрову позначку. До м’яча підійшов Меденці Андрій і вправно реалізував вирок арбітра.

Через дев’ять хвилин рахунок в матчі було подвоєно. Капітан господарів Качур Юрій скористався непорозумінням в діях захисника і воротаря і забив гол в порожні ворота - 2:0. Під занавіс першого тайму гравці Бобовища зуміли забити ще один гол в роздягальню. Цей м’яч став точною копією другого голу в матчі. Качур Юрій так само легко підкараулив противника і так само легко скористався незлагодженістю дій воротаря та захисника. З рахунком 3:0 закінчився перший тайм.
 
Другий тайм розпочався з голів у ворота гостей. На 38-й хвилині після навісу з кутового Русин Андрій головою вколотив круглого у ворота противника. Вболівальники Бобовища на трибунах шаленіли від радості за успішну гру юнаків. А гравці в свою чергу не збавляли обертів і продовжували атакувати ворота «Вітязя». На 48-й хвилині той таки Качур Юрій вийшов на зустріч тет-а-тет з воротарем гостей Невинським Андрієм і без особливих труднощів переграв останнього в порожні ворота забив гол - 5:0.

За декілька хвилин вболівальники мали привід радіти за шостий гол команди господарів. Качур Юрій з 30-ти метрів дуже красивим та невідпорним ударом змусив воротаря «Вітязя» виймати круглого з сітки. А на 55-й хвилині нарешті вже і самі гості відчули смак забитих голів. Сенків Олександр виявися найспритнішим в штрафному майданчику Бобовища і розстріляв Деркача Олександра - 6:1.

На 59-й хвилині була поставлена остаточна крапка в цьому поєдинку. Качур Юрій вибіг на побачення з воротарем гостей і пробив в дальній кут. Таким чином Качур Юрій в цій зустрічі забив 5 голів - чудова гра від лідера Бобовища. А його команда більш ніж впевнено перемагає свого опонента із Концгазо з рахунком 7:1.

 
Арбітр: Вовчанський Ілля.
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Павлюкович Богдан.
Інспектор: Кампов Іван.
 
ФК «Бобовище» Бобовище - ФК «Вітязь» Концгазо 7:1

Голи: Меденці А., 13 (пен.), Русин, 38, Качур, 24, 33, 48, 52, 59 – Сенків, 55.
 
ФК «Бобовище»: Деркач О, Меденці М, Павлінов В, Дуран М, Попович В, Меднці О, Качур Ю, Горзей П, Русин А, Меденці А, Попович І.
Запасні: Герц О, Глотов А, Бобела Я, Заяць О.
 
ФК «Вітязь» Концгазо: Невинський А, Іванов О, Дуран В, Марина К, Бадида С, Купар Є, Лелекач Ю, Шутак М, Тичак С, Паламарчук М, Шугар Е.
Запасні: Клепар Ю, Кілб М, Савко А, Сенків О.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 903 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: