Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бобовища" перемагають у Концгазо (ФОТО)
20:45
Юнаки "Бобовища" перемагають у Концгазо (ФОТО)
Завдяки швидкому голу підопічні Гички здобувають три пункти на виїзді.

Юнаки Обидві команди Бобовища йдуть на другому місці та у випадку юнаків, витязі йшли на п’ятій позиції, тож гості були фаворитами зустрічі. Саме з такої позиції вони і розпочали гру. Вже на першій хвилині вони подали два підряд кутові, другий з яких приніс бажаний результат. При подачі воротар не впевнено грає на виході і Коструб з 10 метрів забиває гол – 0:1.

Після цього господарі повністю перехопили ініціативу і з перемінним успіхом йшов в атаку. На 5-й хвилині Марина подав справа, трохи не влучивши у рамку, м’яч пройшов повз дальню стійку. Семків обвідним ударом намагався влучити у праву дев’ятку, але не точно. Ще одного разу Семків потурбував воротаря не сильним ударом зі штрафного.

Найкраща нагода у першій половині зустрічі була у Василя Качаєва, який пройшов декількох опонентів на лівому краї, увійшов у штрафну і пробивав з семи метрів та його удар заблокували,під добивання Тичака також кинулися захисники і прийняли удар на себе. Вже перед самим свистком на перерву Коструб чудовим пасом вивів Качура сам на сам та Юрій з 14 метрів пробив повз ворота.

На початку другого тайму нову Качур пробивав по воротам Костика з 16 метрів, але вище. На 43-й хвилині Василь Качаєв потужно пробив з 22 метрів, воротар відбиває. За декілька хвилин Тичак добряче приклався із штрафного з 30 метрів, Деркач з другої спроби забирає шкіряного.

Майже вся гра зосередилась на половині поля гостей, які відбивались всіма силами. Марина з правого краю штрафної вийшов один в один з кіпером, але поспішив і пробив з 13 метрів над воротами. Тичак знову пробивав зі стандарту з 25 метрів, але на цей раз вище. Мукачівець Горзей з самого центру поля намагався закинути м’яч за комір воротарю та Костик вчасно повернувся і зловив круглого під перекладиною.

На 65-й хвилині Купар пробив зі штрафного з лівого флангу та воротар грає надійно. На останній хвилині матчу свіжий Чегіль виборов м’яч у чужій штрафній і віддав на Василя Качаєва, який з шести метрів влучив у голкіпера.

Підопічні Гички вистояли у Концгазо і завдяки перемозі наблизились до першого місця на чотири пункти.


Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Річард Готра, Михайло Митровський
Делегат матчу – Іван Кампов

с. Концово, глядачів 50

ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Бобовище» 0:1

Голи: Коструб, 1.

Витязь: Олександр Костик, Євгеній Купар, Володимир Качаєв, Юрій Лелекач, Сергій Бадида, Василь Качаєв, Олександр Іванов, Вадим Дуран, Олександр Семків, Сергій Тичак, Крістіан Марина.
Запасні: Богдан Чегіль, Юрій Клепар.
Тренер – Андрій Смагін.

Бобовище: Олександр Деркач, Євгеній Коструб, Олександр Меденці, Ярослав Бобела, Владислав Павлинов, Віталій Попович, Павло Горзей, Мирослав Меденці, Владислав Іваник, Микола Меденці, Юрій Качур (Денис Гонак, 58).
Запасні: Олександр Заяць, Олег Герц.
Тренер – Василь Гичка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: