Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Бобовища піднімаються на вершину таблиці (ФОТО)
21:15
Юнаки Бобовища піднімаються на вершину таблиці (ФОТО)
У перенесеному матчі у Невицькому, юні футболісти з Мукачівщини досягли бажаного результату.

Юнаки Бобовища піднімаються на вершину таблиці (ФОТО) Для невицької команди цей матч не носив ніякого турнірного значення, на відміну від Бобовища, для яких перемога давала їм право позмагатися у золотому матчі на чемпіонство у першій лізі Західної зони з перечинцями.
 
Тому зі стартовим свистком червоно-білі з великим завзяттям побігли вперед. Після довгої передачі від Петаха, Шаленик з лівого краю штрафної виходить на воротаря, але пробиває в нього.

Господарі мали хорошу нагоду забити після подачі з кутового та удар головою Костика пройшов на метр повз воріт. До перерви підопічні Матьовки практично не турбували голкіпера гостей.

Бобовище створювало момент за моментом. Подачу з штрафного від Лакатоша замикав Шаленик з п’яти метрів, але пробив вище. Далі Шаленик відкотив під удар Машіці, який пробив з 17 метрів та воротар забрав.

А на 21-ій хвилині гості все ж відкрили рахунок. Відзначився надактивний нападник Юрій Качур. Буквально через п’ять хвилин гості провели ще одну разючу атаку. Лаішев довгою передачею запустив Качура у забіг, Юрій випередив опікунів, вийшов один в один і впевнено реалізував момент. 0:2.
 
Після цього гра заспокоїлася і перемістилася у центр. З початком другого тайму господарі завдали двох ударів з дальньої дистанції та воротар Бобовища грає надійно.  

Чергову стовідсоткову нагоду забити втратив Шаленик. Після швидкого розіграшу кутового Лакатош пройшов двох захисників на лівому краї штрафної і прострілив, а Шаленик з трьох метрів пробив вище рамки.

На 61-ій хвилині «Невицький замок» залишився в меншості, Костик заробив другий гірчичник збивши Машіку перед своєю штрафною. Через три хвилини бобовищанські футболісти втретє змусили виймати Старуха м’яч з сітки воріт. Качур пробив з 12 метрів, голкіпер відбив та Лаішев головою добив круглого у ворота. Захисник синіх виніс м’яч з воріт, але шкіряний вже пересік лінію. 0:3.

Створивши ще декілька гострих моментів гравці Бобовища, мабуть очікуючи вже фінального свистка, заспокоїлися і втратили концентрацію, дозволили супернику відзначитись.

На першій доданій хвилині Фесай сильно пробив штрафний удар по центру, метрів з 28. М'яч зрикошетивши від стінки змінив напрям, воротар намагався впіймати але мокрий газон і м’яч зробили своє діло. 1:3.

Коли вже пішла третя хвилина додаткового часу Бадюл в ході контратаки виграв боротьбу за м’яч у Шаленика і потужно пробив з 17 метрів. 2:3.

Одразу після цього арбітр сигналізував про закінчення матчу. Бобовище цілком справедливо здобуває три пункти і готується до ще одного важливого протистояння з перечинськими «Карпатами», яке відбудеться у середу, 28 жовтня, на стадіоні селища Середнє о 14.00.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Юрій Бобаль, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
ФК «Невицький замок» Невицьке – ФК «Бобовище» 2:3

Голи: Фесай, 70+1, Бадюл, 70+3 – Качур, 21, 28, Лаішев, 65.

Невицьке: Роман Старух, Олександр Поковба, Ерік Гренка, Віктор Фесай, Владислав Лютнянський, Владсилав Корошун, Йосип Матолчі, Володимир Ковальчук, Костянтин Костик, Валерій Ігнат, Михайло Бадюл.
Запасні: Денис Копач, Андрій Бутрин, Володимир Кіс.
Тренер – Матьовка І.
 
Бобовище: Михайло Куцкір, Дмитро Лакатош, Яролсав Герич, Василь Петах, Віктор Шаленик, Василь Федака, Василь Анталовський, Юрій Качур, Валентин Фонтош, Євген Лаішев.
Запасні: Микола Федака, Вадим Гонак, Валерій Савченко, Миролсав Кельман.
Тренер – Гичка В.

Попередження: Костик, 47, Поковба, 64.

Вилучення: Костик, 61.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1122 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: