Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Бобовища» підтвердили статус фаворита (ФОТО)
22:56
Юнаки «Бобовища» підтвердили статус фаворита (ФОТО)
Про перебіг подій у юнацькому дербі в Пістрялові читайте далі.

Юнаки «Бобовища» підтвердили статус фаворита (ФОТО) Пістрялівські юнаки з нетерпінням очікували поновлення матчів своєї команди в чемпіонаті Закарпаття. У першому ж поєдинку в гості до реактивних приїхала краща першолігова юнацька команда Центрального Закарпаття – «Бобовище».

Сам матч пройшов із перемінним успіхом. У першому таймі домінували гості, а в другій половині гри ініціативу перехопили господарі. Перша загроза воротам Росула виникла вже на 5-й хвилині. Атаку правим флангом, зі зміщенням до центру, розпочав Іваник і влучним ударом завершив Качур. Воротар зреагував.

Через три хвилини нову атака протилежним флангом точним ударом у ближній кут завершив Микола Федака.  Росул відбив. На 14-й хвилині той же Федака уже вдало виконав штрафний із 40-ка метрів. М’яч із відскоком від газону полетів  майже під поперечину. Голкіпер вчасно змістився й відбив.

Через п’ять хвилин масована атака гостей правим флангом, яку розігнали  Меденці, Качур та Микола Федака, завершилась прострілом у карну зону від останнього з них. Кузьмінський замкнув її сильним ударом. Круглий влучив у поперечину, від якої опустився перед лінією воріт. Партнери були готові вколотити його в сітку, та аситсент арбітра зафіксував офсайд.

У кінці тайму винороби вже не були такими активними, та цим самим приспали пильність Росула і в одному з епізодів на завершенні позиційної атаки лівим флангом Федака наважився на удар із 45-ти метрів і спрямував м’яч, повз спантеличеного голкіпера, під поперечину – 0:1.

Друга половина гри розпочалась із наступу господарів. Найгострішою була атака лівим флангом на 40-й хвилині, під час якої парубки з Бобовища були змушені порушити правила в 30-ти метрах від власних воріт. Поліщук пробив повз дальню праву стійку. Через дванадцять хвилин ще одна атака тим же флангом завершилась прострілом Поліщука в штрафний майданчик, який спровокував пожежу в штрафному майданчику. Захисники з потугами таки винесли м’яч, та його підхопив Партута й влучно пробив із 25-ти метрів у правий кут. Воротар зреагував на його підступний постріл.

У гостей в другому таймі ситуацію намагався загострювати Качур, за яким не завжди встигав Малкін. Та в таких випадках його підстраховували партнери, які не дозволяли гостям навіть думати про подвоєння рахунку. Виняток становила хіба 57-ма хвилина, коли Качур заробив право на кутовий. Після прострілу з цього стандарту в штрафному майданчику відбулась півхвилинна паніка, яку врешті зміг розрядити один із захисників, який виніс м’яч подалі.

Підопічні Гички здобули перші три бали й із нетерпінням очікують на перший домашній поєдинок проти вишколених у обласних боях «Баранинців».     
 

Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Вадим Рубей, Микола Мондик
4-й арбітр – Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Іван Попович,  
 
с. Пістрялово, стадіон «Метеор», ясно, 200 глядачів,
 
«Метеор» Пістрялово – «Бобовище» 0:1

Голи: Микола Федака, 29.

«Метеор»: Сергій Росул, Юрій Сулима, Мирослав Бундаш, Владислав Тарасенко, Василь Химич, Михайло Бошинда, Андрій Забава, Василь Фальківський, Мирослав Ривті, Павло Кохан, Сергій Малкін.
Запасні: Василь Палюх, Володимир Савко, Олег Поліщук, Назар Партута, Олександр Литовченко.
Тренер – Василь Химич.

«Бобовище»: Василь Федака, Михайло Куцкір, Тіберій Шаленма, Петро Грубінка, Олександр Меденці, Валерій Савчинець, Юрій Качур, Олександр Заяць, Владислав Іваник, Павло Кузьмінський, Микола Федака.
Запасні: Станіслав Головачко, Олег Герц, Іван Попович.
Тренер – В. Гичка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1091 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: