Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Боржави" реваншувались у грі з "Бужорою"
14:13
Юнаки "Боржави" реваншувались у грі з "Бужорою"
У рамках сьомого туру другого кола чемпіонату Закарпаття в Довгому відбулось місцеве юнацьке ель-класіко.

Юнаки Для юнаків «Боржави» памятною є їх фіаско першого кола, коли вони спочатку відігрались, однак у підсумку повернулись із Іршави на щиті. До всього «Бужора» наразі в таблиці випереджає своїх однолітків із Довгого. Із огляду на це, найреальнішим підсумком протистояння мала стати мінімальна перемога господарів або нічия.

Сам поєдинок пройшов за незначної переваги «Боржави», яка завдала на два удари більше і показала на півтора відсотка кращу влучність. При цьому удари в обох команд у першій половині гри були у півтора рази точнішими, ніж у другому таймі.

У першому таймі господарі завдали на ті ж таки два удари більше і показали 50%-ву влучність, при майже аналогічній у суперника. Перший удар у ближній нижній кут від Боднара, який завершив атаку річкових правим флангом,  відбувся вже на 25-й секунді. Погайда відбив, а захисник виніс на кутовий. Бокоч навісив точно на голову Цісельському, який пробив повз ліву стійку.

Наступні удари Боднара з 20-ти метрів та Майстренка з 35-ти метрів були не влучними. Та після цього «Боржава», під час атаки через лівий край, досягла прогресу в цифрах на імпровізованому табло. На її завершенні Роман прострілив із флангу на одинадцять метрів, де були два його партнери, а Боднар головою підкорегував політ круглого під праву стійку, без шансів для Погайди – 1:0.

 Джу гостро було на 28-й хвилині, коли атаку лівим флангом ударом у ближній верхній кут завершив Ференці. Погайда парирував. За мить Цісельський головою замкнув черговий навіс Бокоча з кутового. М’яч, на щастя для воротаря, який не реагував, полетів у сантиметрах над поперечиною.

На 34-й хвилині гості провели найгострішу свою атаку в цьому поєдинку.  Вона відбулась лівим флангом. На її завершенні Майстренко навісив у штрафний майданчик на Киніва, а той скинув трохи назад під удар Ломазі. Мирослав поцілив у лівий верхній кут без шансів для Кертиса, який стрибав, та не дістав. Від голу «Боржаву» врятувала тільки стійка, від якої круглий вилетів у поле.

Через хвилину ударом зі штрафного з 35-ти метрів влучно, під праву стійку, пробив Чепа. Цього разу Кертис дістався до круглого і відбив, зберігши мінімальну перевагу своєї команди після першої половини.

Друга половина двобою пройшла за доволі рівної боротьби. Команди завдали рівну кількість ударів та продемонстрували однакову влучність. На 48-й хвилині зрівнювати рахунок знову могли гості. Простріл з правого флангу ударом під праву стійку завершив Головко. Вототар відбив.

Із 55-ї хвилини «Бужора» грала в неповному складі. Один із гравців отримав другу жовту картку. Це трохи вплинуло на подальший перебіг подій. Уже через дві хвилини довжанці могли реалізувати чисельну перевагу. Атаку правим флангом розігнали Керечанин та Пилип. Та потужний удар Боднара заблокували опоненти. Удар Ломаги у відповідь хоча й уник блокування, та був не таким точним.

До завершення поєдинку виникла тільки одна нагода змінити рахунок, якою сповна скористались річкові. Атаку лівим флангом, навісом від центральної лінії у центр штрафного майданчика, завершив Роман. На нього відгукнувся Цісельський, який ударом головою підкорегував політ м’яча в правий кут, і знову без шансів для Погайди – 2:0.

Перемога дозволить «Боржаві», як мінімум на два тижні, залишатись у провідній вісімці. Набагато важче буде підопічним Фірки у наступних двох турах – на виїзді у Великій Бийгані та вдома проти «Середнього». «Бужора» у наступних двох турах навпаки має хороші можливості реабілітуватись двома перемогами– у протистоянні з «Поляною» перед власними фанами в Іршаві та в Тячеві проти місцевого аутсайдера.
 

с. Довге, стадіон «Боржава», 300 глядачів

Арбітр – Василь Готько
Асистенти –Василь Балог, Олександр Абель
4-й арбітр – Мирослав Гала
Делегат ФФЗ – Василь Попович.
 
«Боржава» Довге – «Бужора» Іршава – 1:1

Голи: Боднар, 18, Цісельський, 73.

«Боржава»: Василь Кертис, Іван Капустей, Богдан Горблянський, Віктор Ловга, Іван Роман, Іван Боднар, Назарій Цісельський, Михайло Бокоч, Ярослав Ференці, Василь Пилип, Юрій Керечанин.
Запасні: Іван Пупена, Михайло Світлинець, Іван Якуб, Владислав Рот, Василь Білеж.
Тренер – Василь Фірка.

«Бужора»: Михайло Погайда, Олег Пацкан, Ростислав Матіко, Дмитро Головко, Євген Майстренко, Василь Яцура, Станіслав Чепа, Василь Кинів, Василь Кормош, Мирослав Ломага, Іван Костак.
Запасні: Михайло Ісак, Михайло Брич, Василь Березнай.
Тренер – Віктор Цогла.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 733 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: