Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Юнаки "Боржави" реваншувались за всіх
21:49
​Юнаки "Боржави" реваншувались за всіх
Про принциповий двобій у Довгому читайте далі.

​Юнаки Після зняття ДЮФК «Бронька» з розіграшу ДЮФЛ Закарпаття, одним із ініціаторів якого був «ДЮСШ Тячів»,  будь-які протистояння команд Довжанської громади та представниками Тячівщини набули дуже вагомої принциповості. А якщо згадати, що Продан, Повх, Віктор та Владислав Батрини, Олександр Рішко та Владислав Рот, Продан та інші складали кістяк броньківської команди, то всім стане зрозуміло, що за протистяння очікували фани цього дня на «Боржава-арені».

Початок матчу був дуже нервовим. Гра проходила переважно в центрі та на підступах до штрафних майданчиків обох колективів. Перша реальна гострота виникла тільки на 16-й хвилині. Корячок прострілив із правого флангу пострілом, а Віктор Батрин замкнув цю передачу влучанням під ліву стійку. Могаті у стрибку перевів м’яч на кутовий.

Через дві хвилини на удар із 20-ти метрів наважився Пилип і влучив у правий кут. Воротар знову перевів на кутовий. На 23-й хвилині змістовною атакою по центру зі зміщенням до лівого краю відповіли гості. На її завершенні Гегедиш прострілив у центр штрафного майданчика, та Кертис вчасно вийшов й  випередив Велигана та Церкуника, які набігали на цю передачу.

Другий тайм теж пройшов у несамовитій боротьбі на кожному клаптику поля, яка іноді переходила в ранг східних єдиноборств і завершувалась синцями та подряпинами. Із огляду на це, про красиві моменти уболівальникам доводилось тільки мріяти. На 51-й хвилині виникла перша загроза. Цимбал пробив із 25-ти метрів, а Корячок у штрафному майданчику підкорегував політ м’яча під ліву стійку. Та круглий оминув браму із зовнішнього боку в лічених сантиметрах.

Однак уже через дві хвилини господарі змогли взяти суперника на щит. Роман прорвався в карну зону й змусив опонентів порушити проти себе правила. Слід відзначити, що це було не єдине падіння цього гравця в штрафному майданчику «Вільхівців». Та  в цьому випадку воно було найбільш ефектне й, як наслідок, найбільш ефективне щодо впливу на результат. Стеченко з точки пробив точно в праву дев’ятку, без шансів для воротаря – 1:0.

На 58-й хвилині гості втратили найреальніший шанс відновити паритет. Навіс із кутового з лівого флангу Гегедиша ударом головою в правий кут замкнув Бедей. Кертис у падінні відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук. Через десять хвилин річкові могли подвоїти рахунок. Один із наймолодших та найактивніших в кінці другого тайму Рішко заробив штрафний удар по центру, а Продан зі стандарту влучив у лівий кут. Могаті вчасно змістився й зреагував.

Перемога дозволила команді з Довгого зберігати теоретичні шанси на боротьбу за бронзовий комплект нагород. Та чи варті вони цього, їх фани зможуть  зрозуміти вже за наслідками їх наступного важкого виїзного протистояння зі «Спартакусом». «Вільхівці», які цією поразкою суттєво втратили в плані амбіцій на високі місця, матимуть хороші шанси реабілітуватись уже в наступному домашньому двобої з «Поляною».           
 
 
Арбітр – Крістіан Ліб
Асистенти – Іван Грубінка та Вадим Шварц
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
с. Довге, стадіон «Боржава-арена», + 28 градусів, ясно, 150 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Вільхівці» – 1:0

Голи: Стеченко, 57.
 
«Боржава»: Василь Кертис, Богдан Горблянський, Юрій Керечанин, Дмитро Корячок, Василь Пилип, Іван Капустей, Ярослав Ференці, Василь Продан, Петро Повх, Віктор Батрин, Владислав Батрин.
Запасні: Олександр Рішко, Олег Цимбал, Генадій Стеченко, Владислав Рот.
Тренер – Василь Фірка.

«Вільхівці»: Крістіан Могаті, Мілан Бедей, Василь Блищинець, Валерій Бодня, Євген Гаусбергер, Василь Немеш, Іван Поп, Василь Габор, Тарас Бонгор, Юрій Гегедиш, Юрій Велиган.
Запасні: Михайло Михайльо, Ростислав Рацин, Анатолій Куля, Андрій Церкуник, Іван Юришинець, Михайло Роман.
Тренер – Юрій Болог.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1125 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: