Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Боржави» впевнено перемогли
16:17
Юнаки «Боржави» впевнено перемогли
Про один із найцікавіших матчів юнацької першості у вищій лізі читайте далі.

Юнаки «Боржави» впевнено перемогли Команди підійшли до даної гри в різному настрої. Юні таланти з Довгого ще перебували під впливом дуже результативної звитяги на однолітками з обласного центру. Молодь із Дідова тиждень тому сповна відчула всю міць «молодого пива» й після такого ляпу вже була готова до будь-чого.

Про налаштування господарів говорить той факт, що Керечанин завдав першого влучного удару вже на 4-й хвилині, коли завершив атаку правим флангом. Фединишинець зреагував. Ще масованіший наступ відбувся через шість хвилин іншим краєм зі зміщенням до центру. На її завершенні Рот заробив право на штрафний із 35-ти метрів. Продан із позначки влучив точно у лівий кут. Та пострілу забракло сили й воротар змістився й забрав круглого до рукавичок.

На 14-й хвилині дуже схожу атаку завершував Ференці, який обіграв Фединишинця й був готовий святкувати взяття воріт. Однак Едуарда підстрахував один із захисників, який заблокував точний удар Ярослава. Господарі продовжили напружувати ситуацію, а опоненти – застосовувати дрібний фол. Один зі штрафних з 25-ти метрів дав результат, коли Бокоч влучив у лівий верхній кут. Круглий рикошетом від поперечини залетів за лінію воріт, змусивши стоячи аплодувати фанів річкових одному з кращих голів туру – 1:0.

Тільки після цього гості згадали, що також вміють йти вперед. На 21- й хвилині вони прорвались по центру. Нодь віддав точно на Геревича, а Іштван пробив з 20-ти метрів повз праву стійку. У одній з наступних атак по центру Крьока наважився на удар із 32-х метрів під поперечину воріт. Круглий парашутом залетів Кертису, який трохи вийшов вперед, точно за комірець – 1:1.

Господарі кілька хвилин приходили до тями, а далі створили кілька загострень. Одне з них по центру зі зміщенням до правого краю принесло результат. Керечанин заробив право на кутовий. Стеченко навісив, а Корячок влучно пробив головою. У нагоді гостям стала поперечина, від якої м’яч вилетів у поле. Та настирний Продан одразу додав круглого в сітку – 2:1.

На 34-й хвилині господарі обрізались у центрі поля й суперники вивели Андрашка на воротаря. Кертис врятував свою команду від локальної ганьби. Він самовіддано кинувся в ноги й корпусом заблокував удар опонента. М’яч рикошетом від голкіпера полетів повз стійку.
 
Другий тайм був набагато спокійнішим за першу половину. На 39-й хвилині на завершенні атаки правим флангом Рот пробивав з передачі Горблянського. Фединишинець у падінні зачепив і з другої спроби заволодів м’ячем. Через десять хвилин Керечанин віддав розрізну передачу на лівий край воротарського майданчика на Ференці, а Ярослав цілився у ближній кут. Круглий, на щастя для воротаря, оминув браму в лічених сантиметрах. Та одна з наступних атак по центру зі зміщенням до центру, в якій активну участь взяв настирний Батрин, все ж завершилась результативним ударом Продана – 3:1.

Перемога не дозволяє річковим довго святкувати, адже в наступному турі на них очікує нелегке виїзне випробування одним з головних фаворитів змагань – «Оболонню», де найпевніше вже вони будуть в ролі наздоганяючих у цифрах на табло. Юнаки з Дідова матимуть хорошу нагоду реабілітуватись за останні невдачі в домашньому принциповому протистоянні з полянцями.    
 
 
Арбітр – Володимир Кочетов
Асистенти – Василь Федак та Сергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль
 
с. Довге, стадіон «Боржава», +15 градусів, хмарно з проясненнями, 300 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Дийда» Дідово 3:1

Голи: Бокоч, 18, 53, Продан, 30 – Крьока, 25.

«Боржава»: Василь Кертис, Богдан Горблянський, Іван Капустей, Василь Продан, Іван Роман, Михайло Бокоч, Юрій Керечанин, Ярослав Ференці, Генадій Стеченко, Дмитро Корячок, Владислав Рот.
Запасні: Василь Пилип, Владислав Батрин, Петро Повх, Василь Квак, Олег Цимбал, Михайло Тодавчич.
Тренер – Василь Фірка.

«Дийда»: Едуард Фединишинець, Патрік Могян, Шандор Сабов, Роберт Нодь, Шандор Могян, Ласло Мартін, Янош Андрашко, Віталій Крьока, Шандор Орос, Іштван Шітєв, Іштван Геревич.
Запасні: Крістіан Товт, Анатолій Гавріш, Габор Галас.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
                                                                 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1101 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: