Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Бужори» без особливих труднощів долають однолітків з «Дийдо»
14:11
Юнаки «Бужори» без особливих труднощів долають однолітків з «Дийдо»
У 15-му турі молодіжного чемпіонату області Вищої ліги, «Бужора» приймала «Дийдо».

Юнаки «Бужори» без особливих труднощів долають однолітків з «Дийдо» Попри те, що юнацький склад ФК «Бужора наразі осів посередині турнірної таблиці, боротися за, бодай, бронзовий комплект нагород іршавцям є сенс. Від третьої сходинки чемпіонату, «Бужора» відстає лише на 2 залікові пункти. Та і гра, яку вони показали у протистоянні з ФК «Дийдо», явно свідчить про чемпіонські амбіції іршавців.

З перших хвилин, господарі володіли територіальною перевагою над суперником, подовгу розігруючи м’яч на підступах до штрафного майданчика. Футолісти «Дийдо» тим часом шукали щастя у контратаках. Останні у гостей виходили швидкими, але з відсутністю грамотного останнього пасу, або удару по воротах.

Відкрити рахунок у грі вдалося господарям, на 20-ій хвилині. Мирослав Ломага з м'ячем виявився швидшим за захисників гостей і першим вбіг до карної площі. Після чого точним ударом відправив м’яч у ворота. 1:0.
Гості, після голу оговтались не одразу. Дві хвилини потому, ще один індивідуальний прохід не втримали оборонні редути «Дийдо», 2:0 . Цього разу відзначився Василь Кинів. Як відповідь, юнаки гостей організували швидку атаку. Боротьбу за м’яч у межах карної площі виграв Іван Пилипканич, який точним ударом відправив м’яч у кут воріт суперника. 2:1.

Після забитого голу, юнаки «Дийдо», піймали кураж, та раз по раз турбували володіння Михайла Погайди. Та забити гостям не вийшло. Натомість, вже під завісу першого тайму, на 35-ій хвилині, вийти у відрив господарям вдалося завдяки голу Василя Березного, який першим встиг на добиванні. 3:1.

У другому таймі активними були виключно гравці «Бужори», які за багатьма компонентами переграли гостей. Та відзначитись у воротах ті вже не зуміли.

Як підсумок 3:1. Боротьба за призові місця Вищої ліги серед юнаків стає напруженішою.

 
ФК «Бужора» - ФК «Дийдо» 3:1

Голи: Ломага, 20, Кинів, 22, Березнай, 35 – Пилипканич, 24.

ФК «Бужора»: Погайда, Матіко, Бобик, Бурч, Березнай (Головко, 53), Кормош, Ломага, Кинів (Яцура, 66), Варга, Пацкан, Ізай.
Запасні: Ісак, Брич.

ФК «Дийдо»: Бонак, Пилипканич, Корлат (Боднар, 47), Барта (Гавриш, 49), Мішкай, Вейг, Галас, Баратей, Мартін, Рибинський, Товт.
Запасні: Фединишинець.
Мартін Туркало
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 715 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: