Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Дийди» мінімально поступились фавориту з Хуста (ФОТО)
14:09
Юнаки «Дийди» мінімально поступились фавориту з Хуста (ФОТО)
Про те як «Оболонь» отримала спротив від однолітків із Дідова читайте далі.

Юнаки «Дийди» мінімально поступились фавориту з Хуста (ФОТО) Схоже молодь із Хуста вже була подумки у наступних важких виїзних протистояннях проти прямих конкурентів у Довгому та Середньому, бо реалізація моментів в цьому турі бажала бути кращою. Команда з Дідова хоча зірок із неба не знімає, однак в цьому сезоні вже не раз довела, що хоча б мінімальна її недооцінка змушує опонентів дуже важко й зі скрипом «розганяти свій наступальний віз».

Перші вісім хвилин цього матчу пройшли у в’язкій боротьбі в центрі поля та на підступах до штрафних майданчиків, а на 9-й хвилині гості могли повести в рахунку. На завершенні атаки по центру, за участю Крьоки та Андрашка, під праву стійку влучно пробив Русин. Ерфан у стрибку відбив його удар. Пивовари відповіли кількома загостреннями, переважно правим флангом зі зміщенням до центру, де швидкісними нестандартними діями виділявся Бобіта. Та його швидкі партнери Глибчук та Хомечко, що опинялись на вістрі, кілька разів потрапили в офсайдні пастки.

Що не виходило в позиційних атаках, те господарі змогли реалізувати зі стандарту. Тодавчич навісив із кутового з лівого флангу на протилежний край штрафного майданчика, де Пилип вколотив м’яч у ближню від нього  дев’ятку – 1:0. Через сім хвилин простріл зліва ударом із ходу в ближній правий кут замкнув Бобіта. Однак цього разу захисник Корлат в останній момент витяг ногу, й круглий рикошетом від неї полетів повз стійку. Та трохи згодом Глибчук все ж збільшив рахунок, коли на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру влучив у ближній кут – 2:0. Через дві хвилини м’яч ще раз влетів у сітку воріт Фединишинця, коли за наслідками аналогічної атаки Хомечко вколотив м’яч у правий кут. Однак за мить до цього Йосип Шитєв підняв прапорець.  

На 33-й хвилині гості могли зрівняти рахунок, коли на завершенні наступу по центру Русин влучив у лівий кут. Ерфан зумів перевести м’яч на кутовий. Через хвилину не менш грізна відповідь господарів. Навіс із лівого флангу Тодавчича ударом головою в ближній правий кут цілив Куліш. На щастя для Фединишинця, що не зміг би дістати цей м’яч, той оминув стійку з зовнішнього боку його брами в лічених сантиметрах, зберігши надію на другу половину матчу.

У другому таймі господарі продовжили розчаровувати реалізацією нагод. Так на 39-й хвилині вони в атаці по центру вивели Хомечка фактично віч-на-віч із воротарем. Та Фединишинець якимось дивом зреагував на його удар. Повторний удар Станіслава вже заблокував Шандор Мочан. 

Через дві хвилини навіс із кутового з лівого флангу на одинадцять метрів від Тодавчича влучним ударом головою замкнув Звірич. Воротар «Дийди» знову зреагував на цей постріл. Ще через дві хвилини відбувся найгостріший момент біля воріт «Дийди» в другому таймі. Кон виборов м’яч у центрі поля від Андрашка і дальнім пасом знайшов на правому краї штрафного майданчика Глибчука. Василь дуже небезпечно пробив у дальній кут. Фединишинець у стрибку зміг кінчиками пальців зачепити м’яч і той суттєво зменшив швидкість свого польоту, що дозволило Едуарду підвестись і забрати його до рук.

Після цього господарі вже не створювали суттєвих загроз й більше переймались контролем м’яча та ліквідацією потенційної небезпеки від опонентів. Натомість, гравці «Дийди» змогли, за наслідками атаки лівим флангом, створити свій найнебезпечніший момент матчу. На її завершенні Русин прострілив у штрафний майданчик, а Андрашко вколотив м’яч у вільний від воротаря кут – 2:1. У «Оболоні» буде двотижнева перерва, щоб попрацювати над реалізацією, бо наступні опоненти, серед яких будуть і прямі конкуренти за нагороди,  можуть покарати за таку погрішність в атаці.

А от молоді з Дідова вже в неділю 11-го вересня доведеться реабілітовуватись перед власними фанами за старт у другому колі поки без залікових балів. У цей день вони на рідній «Дийдо-арені» приймають «Боржаву» з Довгого.    
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Валерій Шкура та Йосип Шитєв
4-й арбітр – Юрій Шимон
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», ясно, +32 градусів,  350 глядачів,
 
«Оболонь» Хуст – «Дийда» Дідово – 2:1 (2:0)

Голи: Пилип, 18, Глибчук, 28 – Андрашко, 56.
 
«Оболонь»: Віталій Ерфан, Владислав Кадош, Василь Глибчук, Юрій Куліш, Владислав Бобіта, Василь Тодавчич, Станіслав Хомечко, Дмитро Пилип, Олександр Гузенко, Олександр Звірич, Олександр Кон.
Запасні: Станіслав Кисіль, Юрій Борка, Олександр Штець, Віктор Барничко, Артур Шеверя, Олег Фекете.
Тренер – Микола Буковецький.
 
«Дийда»: Едуард Фединишинець, Юрій Чечур, Віталій Русин, Артур Корлат, Шандор Мочан, Габорн Галас, Віталій Крьока, Патрік Мочан, Іштван Шітєв, Янош Андрашко, Іштван Геревич.
Запасні: Микола Шутак.
Тренер – Сергій Фединишинець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1133 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: