Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Дийди несподівано перемагають у Середньому (ФОТО)
20:17
Юнаки Дийди несподівано перемагають у Середньому (ФОТО)
Юні футболісти з Берегівщини вдруге у сезоні здобувають перемогу, до того ж, над одним з лідерів.

Юнаки Дийди несподівано перемагають у Середньому (ФОТО) Здавалось, що після перемоги у Мукачеві, середнянці вдома легко розправляться з передостанньою командою чемпіонату. Та відсутність героїв минулого тижня Слободяна та Лінтура яскравим чином відобразилась на результаті.

На правах господарів підопічні Дороговича з самого початку захопили ініціативу і один за одним створювали моменти біля воріт Фединканинеця. Та величезна кількість спроб закінчувалися невдачею. Хрипак двічі виходить на ударну позицію та одного разу його встигли заблокувати, а іншого - м'яч влучив у стійку.  Ще в одному випадку Роберт вивів Яцківа на ворота, але Денис покотив лівіше, де ніхто не встиг замкнути його передачу.

Гравці з Дідова в одній з перших вилазок до воріт Мучички одразу ж забили. Після довгої передачі захисник господарів Тотін невдало прикрив корпусом м'яч і його відібрав Пилипканич, який вийшов віч-на-віч і пробив повз голкіпера.  

Середнє продовжувало бігти вперед і марнувати стовідсоткові моменти. Волошин прострілює справа на Яцківа та удар Дениса воротар відбиває ногою. Сам Волошин пробиває з семи метрів, але вище. Згодом Валерій асистує Хрипаку, але удар Роберта головою прийняла на себе поперечина.

У другій половині гри середнянці продовжували тиснути на ворота дийдівців і лише на 57 хвилині домоглись свого. Йосип Басараб виконав подачу штрафну, де Хрипак з п'яти метрів переправив круглого у ворота.
Та розвити свій успіх господарі не змогли. Більше того, за чотири хвилини вони знову пропустили контрвипад гостей. Дийда розіграла атаку два у два і Галас викотив Пилипканичу під удар, Іван був точний. 1:2.

Всі зусилля Середнього в атаці можна відзначити лише ще одним потраплянням у поперечину Хрипаком, після удару з 23 метрів.

Юнаки Дийдо сенсаційно здобувають три очки у Середньому і б'ють по медальним амбіціям середнянців.
 
 
Арбітр – Річард Готра
Асистенти – Роман Хархаліс, Олександр Бодня
4-й арбітр – Василь Качур
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Середнє, глядачів 60
 
ФК «Середнє» - ФК «Дийдо» 1:2

Голи: Хрипак, 57 – Пилипканич, 19, 61.

Середнє: Євген Мучичка, Віталій Долгош, Ян Мазар, Денис Яцків, Анатолій Тотін, Роберт Хрипак, Валерій Волошин, Олександр Бордаш, Владислав Войтов, Станіслав Костик (Йосип Басараб, 41), Василь Попович (Олександр Ліхтей, 36)
Запасні: Дмитро Криваенько, Іван Зозуляк, Степан Кундрик.
Тренер – Микола Дорогович

Дийдо: Едуард Фединканинець, Ерік Корлат, Томаш Мішкол, Габол Галас, Даніель Бодак, Крістіан Баратей, Олег Банга, Ласло Мартін, Іван Пилипканич, Алекс Вейг, Анатолій Гавриш.
Тренер – Фединишиець С.
 
Попередження: Банга, 72.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 752 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: