Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Дийди» зуміли втримати переможний рахунок
15:27
Юнаки «Дийди» зуміли втримати переможний рахунок
Про один із найбільш конкурентних матчів 18-го туру читайте далі.

Юнаки «Дийди» зуміли втримати переможний рахунок Позитивний результат у цьому непересічному двобої давав незначну надію на повернення в боротьбу за бронзовий комплект нагород. Поєдинок пройшов на зустрічних курсах і міг завершитись на користь будь-якої з команд.
Про налаштованість, із якою господарі вийшли на поле, говорить той факт, що вже на 1-й хвилині вони могли відкривати рахунок. Корлат віддав по центру на Русина й Віталій вибігав на воротаря, та досить довго готував удар. Цим сповна скористався Владислав Батрин, який виніс м’яч від нього з ударної ноги.

Не гірша нагода забити гол була через шість хвилин біля протилежних воріт. Рот перехопив м’яч біля чужого штрафного майданчика й віддав на правий край на Пилипа, а Василь прострілив у центр на Батрина. Та Віктор із вбивчої позиції хоча й пробив потужно, та круглий полетів над поперечиною.

Ще через три хвилини на навіс із лівого флангу від Чечура на дальньому краї штрафного майданчика відгукнувся Галас, який головою влучив у рамку. Кертис не зумів дотягнутись до м’яча, та на його щастя той влучив у поперечину, від якої зрикошетив у штрафний майданчик. Далі партнери в пожежному режимі винесли його подалі.
На 16-й хвилині господарям вдалась «ісландська комбінація» після вкидання з-за бокової лінії з лівого флангу. Її ударом в дальній кут завершив Русин, та цього разу воротаря «Боржави» врятувала стійка. Після цієї небезпеки річковим вдалось трохи відвести загрозу від своїх воріт.

Пожвавлення відбулось уже в кінці тайму, коли господарі прорвались по центру і їх опоненти були змушені, в своєму штрафному майданчику, порушити правила проти Русина. Валерій Шкура без роздумів вказав на позначку. Загієв пробив точно в праву дев’ятку. Кертис навіть не поворухнувся – 1:0.    

Другий тайм розпочався з атак гостей, переважно правим флангом. Василь Фірка висунув Романа в атаку, а Віктора Батрина відтягнув ближче до середини, звідки він разом із Стеченком підтримували нападників. На 40-й хвилині Фединишинець зміг відбити м’яч з кута, після удару, що завершив атаку суперника правим краєм.
Через п’ять хвилин нова атака тим же флангом зі зміщенням до центру завершилась виходом Корячка на дуже хорошу ударну позицію й Дмитро цілив у ближню дев’ятку. Фединишинця, що не міг зреагувати на цю гармату, від голу врятувала поперечина зовсім поряд від хрестовини воріт.

Остання нагода зрівняти рахунок у «Боржави» була на 69-й хвилині, коли на завершенні атаки правим флангом Стеченко вивів Корячка на вбивчу ударну позицію. Та Фединишинець зміг ногою відбити влучний удар Дмитра, зробивши найкращий сейв матчу, за який отримав оплески з трибун.

Спочивати на лаврах переможців підопічним футболістам «Дийди» не дасть щільний графік змагань. Уже в неділю на них очікує важке виїзне протистояння в Поляні, де навіть нічия буде для них за честь. Натомість, довжанцям слід ретельніше працювати на тренуваннях, адже в той же день 18-го вересня до них приїде один із головних фаворитів у боротьбі за бронзу – «Оболонь».    
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Ігор Гарлач та Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
с. Дідово, стадіон «Дийда-арена», ясно, +27 градусів,  100 глядачів,
 
«Дийда» Дідово – «Боржава» Довге – 1:0
 
Голи: Загієв, 31 (з пенальті).
 
«Дийда»: Едуард Фединишинець, Юрій Чечур, Віталій Русин, Віталій Загієв, Іштван Горват, Ласло Мартін, Віталій Крьока, Артур Корлат, Шандор Мочян, Габор Галас, Анатолій Гавриш.
Запасні: Микола Шутак.
Тренер – Сергій Фединишинець; 

«Боржава»: Василь Кертис, Іван Капустей, Богдан Горблянський, Іван Роман, Ярослав Ференці, Василь Пилип (Олександр Рішко, 50), Генадій Стеченко, Владислав Рот (Петро Повх, 52), Дмитро Корячок, Віктор Батрин, Владислав Батрин.
Запасні: Василь Квак, Олег Цимбал.
Тренер – Василь Фірка.
 Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»           
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.                                                                 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 812 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: