Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки ДЮФК Мукачева перемагають у Хусті (ФОТО)
20:59
Юнаки ДЮФК Мукачева перемагають у Хусті (ФОТО)
Центральний поєдинок 7-го туру вищої ліги Закарпаття, серед юнаків, відбувся в Хусті на стадіоні «Карпати».

Центральний поєдинок 7-го туру вищої ліги Закарпаття, серед юнаків, відбувся в Хусті на стадіоні «Карпати».

Перед битвою обидва колективи знаходились у лідируючій групі та мали рівну кількість очок.

Фаворитом, з огляду на домашню підтримку, вважались пивовари, від яких фанати очікували мінімальної звитяги. Та з самого початку було зрозуміло, що гості краще налаштувались на опонентів. У першому таймі вони більше тримали м’яч та частіше пробивали – 9:5. І хоча влучність ударів господарів була значно кращою – 80 % проти 22.2 %, та гостроти було більше від підопічних Івана Фізера, які й створили найбільшу загрозу на 4-й хвилині. Сергій Бобик ударом з-за меж штрафної влучив у правий кут. Володимир Гарастей відбив і з другої спроби забрав круглого. Місцеві найкращу атаку провели на 21-й хвилині, коли завдали підступного пострілу, з відскоком від газону, з середньої дистанції.

Та головні події розгорнулись у другому таймі. «ДЮФК» не використало якісні нагоди забити на 48-й, 53-й, 60-й та 62-й хвилинах. У першому випадку вони притисли опонентів до воротарського майданчика і змусили всією командою виконувати функцію воротаря. На 53-й хвилині атаку по центру гарматним пострілом у лівий кут завершив Петро Буда. Гарастей у стрибку відбив. У третьому випадку в правий нижній кут цілив Олександр Шульга. Гарастей був біля протилежної стійки, та, на його щастя, круглий полетів у сантиметрах повз браму.

На 62-й хвилині фортуна знову відмовила гостям, коли, після удару Шульги, мяч рикошетом від захисника полетів у сантиметрах повз стійку, де нікого з господарів і близько не було. Однак, через пять хвилин підопічні Фізера досягли свого. На діагональ із правого флангу від Шульги на лівому краї штрафного майданчика відгукнувся Сергій Свереняк, який вколотив м’яч у ближню дев’ятку – 1:0.

На 72-й хвилині, за гру рукою захисника, «Оболонь» отримала пенальті у свої ворота. Буда, поклавши воротаря у лівий кут, пробив по центру. Та Гарастей падаючи зміг відбити круглого ногою, залишивши рахунок мінімальним.

Євген СВИЩО

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 590 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: