Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Дубового перемагають перечинців (ФОТО)
19:50
Юнаки Дубового перемагають перечинців (ФОТО)
Долю фінального матчу Першої ліги серед юнаків вирішив один гол східняків.

Юнаки Дубового перемагають перечинців (ФОТО) Перечинські юнаки, як і минулого року, завоювали чемпіонство у Західній зоні і дістали право боротись за звання абсолютного чемпіона. Минулого сезону вони поступились ясінянській Говерлі в серії пенальті. З того стартового складу тепер в основі вийшли троє гравців: Прудкий, Кучерявий та Зизич.

Дубівчани, як і їх суперник, до останнього матчу боролися за підсумкове лідерство у своїй зоні.

Команди розпочали гру активними переміщеннями і першими загострили гру номінальні господарі. Прудкий прострілив зліва, а Жолтанич пробив по воротам та Євген Плиска вибив м’яч з лінії воріт. За п’ять хвилин Іванчо замикав ще один простріл в межах карного майданчика та знову Євген Плиска у підкаті блокує небезпечний удар.

Далі була черга тячівців створювати свої моменти. Галац пробивав з 24 метрів, але повз ворота. Лукач з кутового закрутив у ворота та Валько відбив. На 22-ій хвилині Лаб'як розрізною передачею вивів Прудкого на воротаря та Реметаров вчасно вийшов з воріт і прийняв удар на себе. Лешанич пробивав з 20 метрів та воротар на місці.

Протягом всього матчу Дубове активно підтримували їхні вболівальники, натомість перечинці, які завжди славилися своїми фанатами, були без підтримки. Підопічні Кузнецова досить часто грубо зустрічали суперника в середині поля. Так в вже в середині тайму не зміг продовжити гру через ушкодження дубівчанин Карпа.

На 28-ій хвилині Владислав Галац отримав м’яч у штрафній суперника і з розвороту пробив з 14 метрів – 0:1.

Трохи згодом Галац навісив з штрафного, а Сойма пробивав з п’яти метрів та захисники заблокували удар Андрія. Коли вже футболісти очікували свисток на перерву, Прудкий в черговий раз сфолив у центрі поля і отримав друге попередження за якихось п'ять хвилин.

Друга половина гри проходила у в’язкій боротьбі, гості граючи у більшості не йшли активно вперед, роблячи акцент на захисті. Перечинцям важко було пройти оборону Дубового, граючи у меншості.

Та все ж підопічні Кузнецова мали декілька нагод. Після подачі справа захисники дубівчан не розібрались хто має вибити і м’яч дістався до Бартованця, який з 12 метрів не влучив у ворота. На 56-ій хвилині Лаб'як підібрав м’яч після подачі з корнера і пробив у праву дев'ятку та воротар впіймав. Дубове впродовж всієї гри діяло грамотно і надійно в захисті, часто граючи на виніс.

Чим ближче до завершення гри, тим частіше тренер господарів Кузнецов відправляв в атаку більше гравців. Ковальчук гостро прострілював та Ковцун зовсім трохи не встиг замкнути передачу.

Підопічні Михайла Руснака втримали свої ворота на замку і завоювали кубок та золоті нагороди фінального матчу. Перечинські Карпати вдруге поспіль програють вирішальну гру сезону.
 
  
Арбітр – Петро Котубей
Асиситенти – Маряна Сухан, Віталій Резніченко
Делегат матчу – Іван Староста
Інспектор – Олександр Чегіль
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 150
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Карпати» Дубове 0:1
 
Голи: Галац, 29.
 
Перечин: Володимир Валько, Станіслав Зизич, Богдан Макар, Володимир Ковальчук, Ярослав Король (Олександр Ковцун, 58),  Ростислав Жолтанич, Юрій Лаб'як, Віталій Лешанич (Михайло Бартованець, 42), Віталій Прудкий, Микола Іванчо, Віталій Кучерявий.
Запасні: Роман Кричфалушій, Євген Корпанець, Кирил Сінельніков, Андрій Штелиха, Владислав Риган.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Дубове: Вадим Реметаров, Євген Плиска, Іван Декет, Василь Приймак, Ярослав Плиска, Василь Депич, Олег Бережник (Олександр Руснак, 59), Іван Носа, Владислав Галац, Микола Карпа, Микола Лукач.
Запасні: Богдан Фіцай,  Ігор Бережник, Іван Попович, Андрій Сойма, Іван Страмтура, Олександр Плиска.
Тренер – Михайло Руснак.   
 
Попередження: Прудкий, 29, Ковальчук, 31, Бартованець, 52 – Декет, 58.
 
Вилучення: Прудкий, 34.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1284 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: