Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Юнаки "Греблі" за один тайм забили девять мячів
22:24
Юнаки "Греблі" за один тайм забили девять мячів
Гольове шоу імені Лацкуна та Чіки відбулось на «Гребля-арені».

Гольове шоу імені Лацкуна та Чіки відбулось на «Гребля-арені».

У 13 турі юнацької першості Іршавського району, в Греблі місцевий лідер змагань приймав «Дружбу» з Дубрівки і мав громити її в 4-6 голів. Це булосусідське дербі, коли справжнім фанам до чужого поля «рукою подати», тому фактор господарів стадіону носив умовний характер. Однак, підтримка дубрівських фанів мало на що впливала.

Перший тайм пройшов за тотальної переваги «Греблі» як у володінні м’ячем, так і за ударами – 28:1.Трохи краща влучність гравців «Дружби» булла тільки відносним позитивом. Активні дії на флангах Олександра Іванішка та Петра Кляпа, дозволили їх партнерам швидко відкрити рахунок. На 5-й хвилині на завершенні атаки по центру зі зміщенням на лівий край Юрій Чіка поцілив точно в правий нижній кут – 1:0.

Далі голи посипались як з «Рогу достатку». Більшість із них відбувались у правий нижній кут. На 7-й хвилині Петро Кляп ударом зі штрафного з 35-ти метрів влучив у лівий кут. Воротар відбивав ногою, та м’яч зрикошетив у сітку – 2:0. Ще через дві хвилини навіс із кутового з правого флангу від Кляпа ударом головою під поперечину замкнув Василь Білак – 3:0.

На 13-й хвилині на завершенні атаки по центру Іванішко віддав на Віктора Лацкуна, який фінтами накрутив кількох гравців і влучно пробив – 4:0. На 18-й хвилині атаку по центру ударом з 35-ти метрів завершив Чіка. Круглий рикошетом від захисника влетів у кут. Воротар не встиг перегрупуватись – 5:0. Через хвилину аналогічна атака по центру завершилась пострілом із 25-ти метрів від Лацкуна – 6:0.

На 23-й хвилині Чіка оформив хет-трик – 7:0. За хвилину-другу Лацкун спочатку ударом з 10-ти метрів оформив хет-трик, а далі пробив із кількох метрів і досяг покеру – 9:0. Тільки на 27 хвилині «Дружба» спромоглась на перший удар, на який зреагував воротар.

Від двозначної цифри на табло дубрівців врятував 1-й асистент, який на 22-й хвилині підняв прапорець, не зарахувавши гол Василя Рацина. На другий тайм гості не вийшли, уникнувши рекордної поразки чемпіонату. Значна перемога дозволила «Греблі» стати чемпіоном першого кола.

Євген Свищо для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 798 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Вася Рацин  
0
На 22 минуті гол не зарахували Василя рацина а не чігеля

الاسم *:
Email *:
كود *: