Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Ізи" не змогли перемогти однолітків із Великого Бичкова (ФОТО)
16:23
Юнаки "Ізи" не змогли перемогти однолітків із Великого Бичкова (ФОТО)
Про матч сусідів, який розчарував місцевих фанів читайте далі.

Юнаки
У цьому матчі фаворитом, за рахунок власного поля та підтримки уболівальників, була команда з Хустського району. Та гості приголомшили місцевих ультрас уже на початку першого тайму, коли атаку по центру зі зміщенням до лівого флангу з передачі Пінціра пострілом під дальню стійку завершив Цікас – 1:0.    

Господарі довго приходили до тями й через шість хвилин змогли прорватись по центру за активної участі Думи та Ярослава та Василя Вакарових. Останній із цієї трійці завершив наступ ударом із 20-ти метрів у правий верхній кут. Воротар Едуард Кучеренко вчасно змістився, відбив і з другої спроби забрав круглого до рук.

На 13-й хвилині гості вирвались в контратаку по центру й Цікас заробив право на штрафний удар у 22-х метрах від воріт. Сергій Герасим виконав удар-простріл і влучив у ближній кут. Пристая в падінні відбив. Далі було певне затишшя щодо небезпечних моментів тривалістю всієї середини тайму.

Під завершення першої половини підопічні Вучкана суттєво пожвавились і в одній із атак по центру, зі зміщенням до лівого краю, заробили право на штрафний удар із 25-ти метрів. Ярослав Вакаров зі стандарту пробив повз стінку точно в ближній нижній кут. Кучеренко стрибав та не дістав цей важкий м’яч – 1:1. Суперник відповів через п’ять хвилин триходівкою по центру. Пінцір віддав на Дердо, а Іван скинув головою м'яч під удар Романку, який із 25-ти метрів пробив над правою дев’яткою.

У другій половині матчу небезпечні моменти народжувались тільки біля воріт гостей, та й то тільки на початку та в середині тайму. На 42-й хвилині атака правим флангом «Ізи» завершилась порушенням правил від гостей у 30-ти метрах від воріт. Ярослав Вакаров зі стандарту пробив під поперечину. Кучеренко в карколомному стрибку перевів на кутовий, зробивши супер-сейв.

Та й він був безсилим через чотири  хвилини. Підопічні Віктора Вучкана заробили право на штрафний удар по центру з 25-ти метрів. Після удару Ярослава Рацюка опонентів від голу врятувала поперечина. Та навіть після цього в господарів була можливість вирвати перемогу на 54-й хвилині, коли на завершенні атаки по центру партнери вивели на дуже вигідну ударну позицію Вакарова, та Василь пробив на силу й круглий полетів вище поперечини. Це змусило фанів вибухнути в розпачі, адже їх команда таким результатом вже мабуть остаточно втратила шанси на боротьбу за нагороди.  

У найближчих двох турах гравці «Ізи» зможуть реабілітуватись у поєдинках із опонентами, які в турнірній таблиці знаходяться у них за спиною, однак надалі опоненти будуть набагато серйозніші, тому слід ретельніше тренуватись, щоб хоча б повернутись до верхньої половини табеля про ранги.

У клубу «імені Івана Яремчука» у неділю 11-го вересня буде хороша можливість продовжити до чотирьох матчів свою безпрограшну серію у сусідському дербі проти «Вікторії» з Білої Церкви, однак далі 17-го вересня на них очікує дуже важкий виїзд у Дубове.      
 
 
Арбітр – Руслан Проценко
Асистенти – Сергій Рущак та Олександр Рошко
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
с. Іза, стадіон «Колос», + 26 градуси, ясно, 90 глядачів
 
«Іза» – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – 1:1 (1:1)
 
Голи: Вакаров, 29 – Цікас, 5.
 
ФК «Іза»: Володимир Пристая, Ярослав Вакаров, Василь Кундря, Вадим Плиска, Юрій Дума, Володимир Плешинець, Ярослав Рацюк, Роман Кондраш, Василь Вакаров, Михайло Рацюк, Владислав Орос.
Запасні: Віктор Кемінь, Іван Борщ, Юрій Головко, Михайло Кемінь, Михайло Симулик.
Тренер – Віктор Вучкан.
 
«імені Івана Яремчука»: Едуард Кучеренко, Сергій Герасим, Михайло Морічико, Дмитро Пінцір, Денис Цікас, Дмитро Поподич, Олександр Романко, Михайло Волошин, Іван Дердо, Олексій Данюк, Роман Пилищук
Запасні: Володимир Шимко, Павло Глушнюк, Василь Шуляк.
Тренер – Петро Пруць.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 850 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: