Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки хустян святкують перемогу
19:26
Юнаки хустян святкують перемогу
30 серпня перед зустріччю дорослих команд між собою боролись юнацькі склади ФК «Бужора» (Іршава) та ФК «Оболонь» (Хуст).

Юнаки хустян святкують перемогу Відразу варто відзначити, що гра проходила за високої температури, а саме приблизно 35°С, що відобразилось на темпі та видовищності матчу, який розпочався досить мляво. Команди так би мовити розвідували грою можливості суперника, при цьому все ж таки створивши пару хороших моментів.
Загалом протягом тайму гравці Оболоні частіше володіли м’ячем і відповідно гострих моментів у них було більше. У воротаря іршавчан було вдосталь роботи і по справжньому двічі врятував команду вибивши подалі м’яч з дальнього кута воріт. Натомість Бужора свою гру побудувала на контратаках і до кінця тайму тільки декілька разів приблизилась до воріт суперника. Але голи в першому таймі вболівальники так і не побачили.
Перерву краще використали хлопці з Хуста, адже відразу після свистка знов захопили ініціативу. Хороший контроль м’яча та загальна перевага вже на 36 хвилині відобразились на результаті гри. Андрій Філіп, який вийшов на заміну, обігравши двох захисників вдало пробив у дальній кут воріт.
Дві хвилини після відкриття рахунку Василь Кинів мав чудову нагоду зрівняти рахунок та пробив вище воріт.
Обмінявшись ще декількома атаками підопічні Миколи Буковецького підловили захист на помилці і Василь Тодавчич забив другий гол в зустрічі.
Загалом другий тайм команди догравали за майже рівної гри. Однак було помітно, що оболонці трохи збавили темп і охоче віддавали ініціативу господарям поля граючи від захисту. І як не прикро для місцевих вболівальників гравцям дубля Бужори не вдалось використати це собі на користь.
Гра закінчилась з рахунком 0:2 на користь дублю ФК «Оболонь».
 
Арбітр: Денис Дудаш
Асистенти: Ігор Гарлач, Юрій Бобаль.
 
ФК «Бужора» Іршава – ФК «Оболонь» Хуст 0:2

Голи: Філіп Андрій, 36, Тодавчич Василь, 45.
 
ФК «Бужора»: Парайда Михайло, Костак Іван, Кормаш Василь, Бабик Назар, Бурч Іван, Матіка Ростислав, Головко Дмитро, Варга Іван, Ломага Мирослав, Кинів Василь, Пацкан Олег.
Запасні: Ісак Михайло, Антосяк Іван, Березнай Василь, Ізай Олександр
Тренер: Цогла Віктор
 
ФК «Оболонь»: Паростей Володимир, Звірич Олександр, Кох Олександр, Пригара Микола, Бородачов Микола, Кузьма Йосип, Кемінь Володимир, Молнар Віталій, Тодовчич Василь, Пилип Микола, Черничко Олександр.
Запасні: Ерфан Віталій, Філіп Андрій, Гузенко Олександр, Бобіта Владислав, Барничко Віктор, Пилип Дмитро, Удут Іван.
Тренер: Буковецький Микола
Анатолій КОСТЮХ
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 809 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: