Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Концгазо перемагають Баранинці (ФОТО)
22:13
Юнаки Концгазо перемагають Баранинці (ФОТО)
У битві за третю сходинку юнаки Вітязя вийшли переможцями.

Юнаки Концгазо перемагають Баранинці (ФОТО) Розпочати гру вчасно не вдалось, через відсутність бригади арбітрів. Тому далі було майже годинне очікування початку матчу юнаків та роздуми про те, як потрібно діяти згідно регламенту в таких випадках.

Після початку гри команди активно прийнялись виконувати настанови своїх наставників. Через сильний вітер, матч проходив переважно на половині господарів, які грали проти вітру. Та створити щось дійсно небезпечне Баранинцям не вдавалось.

Вітязь добре використовував свої не часті вилазки до чужих воріт. Так вже на 10-ій хвилині, після подачі кутового, захисники Баранинців не змогли вибити круглого, і Свадеба переправив круглого головою у ворота. Ще через десять хвилин той таки Свадеба класно виконав штрафний удар з правого краю, поціливши точно під перекладину. 2:0

Арбітр матчу помилково закінчив перший тайм на 25-ій хвилині матчу (скоріш за все з ціллю чим швидше розпочати гру дорослих), але згодом команди дограли відведений час.

І на старті другого тайму гості змогли скоротити розрив до мінімального. Мадяр протягнув м'яч до карної зони, де його підхопив Загорчак і пробив повз голкіпера. 2:1. Та розвити свій успіх зелено-чорні не змогли.

Ближчими до голу були господарі. Деркавець, знаходячись перед пустими воротами, не попав по м'ячу замикаючи гострий простріл. А Василь Мадяр, після розіграшу кутового, впритул розстрілював ворота та Марко нейтралізував загрозу.

Перемога Вітязя виводить їх на третє місце. Баранинці опускаються одразу на дві сходинки  вниз.
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Юрій Шимон, Євген Зан
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» Концово – ФК «Баранинці» 2:1

Голи: Свадеба, 10, 21 – Загорчак, 39.

Вітязь: Юрій Цветков, Сергій Цогла, Любомир Русин, Євген Купар, Владислав Деркавець, Йосип Бессага, Василь Мадяр, Олександр Свадеба, Юрій Мушка, Володимир Качаев, Олександр Химич.
Запасні: Михайло Готра, Вільям Проданець, Назар Зінчук, Віктор Батрин, Ростислав Голубина, Юрій Лелекач.
Тренер – Євген Гливка

Баранинці: Костянтин Марко, Давид Дьордяй, Олександр Єршов, Олександр Шовш, Євген Сухан, Владислав Ковач, Олександр Мадяр, Віталій Ганусин, Владислав Андрусь, Олександр Гряділь, Євген Загорчак.
Запасні: Юрій Товтин, Владислав Семйон, Володимир Кутканич, Руслан Вайда, Едвін Мармур, Микита Браїла.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Попередження: Сухан, 20, Марко, 28.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1170 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: