Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Локомотива» розписав мирову з «Бобовищем» (ФОТО)
21:26
Юнаки «Локомотива» розписав мирову з «Бобовищем» (ФОТО)
27 вересня юнацька команда «Локомотива» приймала однолітків з «Бобовища».

Юнаки «Локомотива» розписав мирову з «Бобовищем» (ФОТО) Стартовий штурм був за гостями, котрі й створили перший небезпечний момент, та удар Дмитра Лакатоша парирував Вадим Тарасов. Згодом ще дві хороші нагоди змарнував Бізяєв: Євген двічі наносив потужний удар, але кіпер гостей грав надійно.

«Бобовище» марнувало свої нагоди, та все ж на 30 хвилині після подачі з кутового гості відкрили рахунок – 0:1. Не довго команда Гички вела у рахунку: вже через три хвилини колектив з Чопа встановив паритет – 1:1.

Після активної кінцівки першого тайму у другій половині гри команди дещо зменшили оберти і на футбольному полі була доволі рівна гра. На 46 хвилині хорошу нагоду для взяття воріт мав Лакатош, та переграти воротаря Дмитро не зміг. «10-ка» гостей через кілька хвилин змарнувала ще один момент: вихід віч-на-віч з голкіпером результативно завершити нападник не зміг. «Локомотив» відповів своїм неточним ударом: Олександр Назаренко з вигідної позиції промахнувся.

Під завісу матчу команди обмінялися небезпечними моментами: спочатку Василь Федака влучив у стійку, а потім нападник «Локомотива» з вбивчої позиції пробив повз.

Матч завершився внічию  – 1:1. Моменти аби здобути перемогу були як в одних, так і в інших, але результативність у вирішальний момент підвела. Команди задовольняються нічиєю і здобувають по одному заліковому балу.


Чоп, стадіон «Локомотив»
Кількість глядачів: 50.

Арбітри: Зубільчак О., Гусєв М., Сташко О.
Делегат: Шитєв Й. Л.

«Локомотив» (Чоп) – «Бобовище» 1:1

«Локомотив»: Тарасов Вадім, Гіжан Володимир, Єрмаков Віктор, Бізяєв Євген, Павлик Василь, Сивак Олександр, Гойзан Ігор, Яворів Ярослав, Дячук Олександр, Назаренко Олександр, Терентьєв Євген.
Запасні: Шаркань Віктор, Рунянин Дмитро, Гаджа Володимир.
Тренер: Мартиненко.

«Бобовище»: Лакатош Дмитро, Машіка Євген, Герич Ярослав, Савчинець Валерій, Куцкір Михайло, Петах Василь, Шаленик Віктор, Лаішев Євген, Федака Василь, Фонтош Валентин, Федака Микола.
Запасні: Гонак Вадим, Кельман Мирослав, Анталовський Василь, Головачко Станіслав.
Тренер: Гичка.

Попередження: Герич Ярослав 21.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 786 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: