Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Локомотива" та "Баранинців" розписали видовищну мирову
11:34
Юнаки "Локомотива" та "Баранинців" розписали видовищну мирову
Відразу з перших хвилин обидва колективи взялись демонструвати вболівальникам привабливий, атакуючий футбол.

Юнаки Першими створили можливість для взяття воріт гості. Подача з кута поля закінчилась ударом Єршова, але голкіпер зіграв надійно. В наступному епізоді Гряділь, обігравши захисника в штрафній, пробив по воротам, але голкіпер парирував його удар.

Гості виглядали краще та постійні обрізки в центрі поля спричиняли стрімкі атаки суперника. Так на 15-й хвилині Марчишак підхопив круглого за межами карного суперника і відразу пробив, але м’яч пройшов повз ворота.

Надалі гостріше атакували господарі. В одній із таких атак, після подачі в штрафну, м’яч влучає  в руку захиснику гостей. Головний арбітр зустрічі не вагаючись показує на одинадцятиметрову позначку. Вирок виконувати взявся Марчишак, але голкіпер гостей рятує свою команду. Не забивши пенальті залізничники ще більшими силами пішли вперед. Так на 22-й хвилині Григорчук продерся правим флангом у штрафну суперника, віддав на Яворіва і той з гострого кута відкриває рахунок у матчі – 1:0.

Після пропущеного голу підопічні Балажинця не опустили рук і все частіше загрожували володінням Тарасова. Але до логічно завершення атаки не доходили. Так продовжувалось впритул до 31-ї хвилини. Мармор віддав на Данкулинця, Михайло увійшов у штрафний суперника і віддав пас на ніким не прикритого Гряділя і Олександр забивав уже в порожні ворота – 1:1.

Не встигли господарі оговтатись від пропущеного м’яча, як вже вдруге виймали круглого з сітки власних воріт. Гряділь, скориставшись помилкою захисників, перехопив м’яч і потужним ударом спрямував його в дальню дев’ятку – 2:1.

Останні хвилини першого тайму проходили під тотальним контролем гостей, але збільшити свою перевагу їм не вдалось.

Тільки-но почався другий тайм, як господарі використали одну із перших свої гольових нагод. Після пасу з глибини поля, захисник «Баранинців» невдало зіграв на перехопленні, після чого вільний Войницький вискочив на побачення з голкіпером і потужно пробив у дальній кут, тим самим зрівнявши рахунок.

Надалі обидві команди зупинились і небезпечних моментів ставало дедалі менше. Але на 48-й хвилині за гру рукою у захисника гостей у власному штрафному рефері знову ставить пенальті. На цей раз бити береться Валієв, але і він не зміг переграти Галушку, зову сейв від голкіпера «Баранинців».

Такий розвиток подій окрилив підопічних Балажинця і вони дедалі частіше загрожували воротам господарів. Так на 56-й хвилині Шкірта подав у штрафну суперника, де ніким не прикритий Данкулинець прийняв круглого і потужно пробив під поперечку - рахунок стає 3:2.

Згодом, Пайдич мав непогану можливість збільшити перевагу своєї команди, але його удар зі штрафного пройшов повз ворота. За декілька хвилин Шкірта також пробивав зі штрафного, але зависоко.

На 62-й хвилині чудовим шансом для взяття воріт не зміг скористатися Гряділь, партнери вивели Олександра на побачення з голкіпером, але останній переводить удар нападника на кутовий. Після подачі з кута поля Гряділь пробивав головою, але не точно.

Залізничники, в свою чергу, старались зрівняти рахунок, але захист гостей грав надійно. Так продовжувалось до 70-ї хвилини. Григорчук виконував подачу в штрафну, здавалося б голкіпер без проблем зафіксує м’яч, але круглий підступно вислизнув у нього з рук і опинився у воротах. На цьому головний арбітр зустрічі дає свисток про закінчення гри.

Отже, після завершення матчу, вболівальникам залишається лише подякувати гравцям за таку видовищну гру.
 

Арбітри: Гусев М., Мешко О. Кагач
Делегат – Кагач С.Ю.
 
м.Чоп, стадіон «Локомотив»
 
ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Баранинці» 3:3

Голи: Яворів 22, Войницький 40, Григорчук 70, - Гряділь 31, 32, Данкулинець 56.

Локомотив: Тарасов Вадим, Шаркань Віктор, Валієв Віталій, Гіжан Володимир (Товт, 35), Павлик Василь, Яворів Ярослав, Григорчук Євген, Русин Євген, Войницький Євген, Марчишак Ігор.
Запасні: Кацуба Іван, Адам Олександр, Сивак Олександр.
Тренер – Мартиненко В.
 
Баранинці: Галушка Василь, Гряділь Олександр, Павлик Герман, Дьордяй Давид (Пайдич Йосип 42), Данкулинець Михайло, Єршов Олександр, Вогар Василь, Янцо Михайло, Шкірта Іван, Сатмарій Євген, Мармор Едвін.
Запасні: Попович Олег, Вайда Руслан, Семйон Владислав, Товтин Юрій, Малило Віталій, Левченко Дмитро, Зубанич Данило.
Тренер – Рудольф Балажинець

Попередження: Шаркань 48, Валієв 58.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: