Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки МФА піднімаються на перше (ФОТО)
21:02
Юнаки МФА піднімаються на перше (ФОТО)
У принциповому протистоянні головних претендентів на чемпіонство мукачівці розбираються з севлюшцями.

Юнаки МФА піднімаються на перше (ФОТО)
Матчі в чемпіонаті краю серед юнаків дають можливість мукачівським хлопцям мати постійну ігрову практику, зокрема для тих, хто виходить на заміни в поєдинках ДЮФЛУ. Саме під час таких поєдинків хлопі показують тренерському штабу свій потенціал і звісно, що претендують потрапити до чільної одинадцятки в матчах вищої ліги ДЮФЛУ.
 
Зі стартових хвилин гри мукачівці розпочали тіснити гостей до власних воріт, тон у грі МФА задавали гравці центральної зони – Ігор Бекеша та Іван Боднарук, непогано відіграв Андрій Герасименко. А от до лінії захисту є певні запитання, адже оборонці кілька разів дозволили супернику виходити віч-на-віч з воротарем, лише вміла гра вже більш досвідченого за своїх партнерів Максима Колісника зберегла ворота мукачівців на замку.
 
А гол стався після чергової атаки господарів – у районі одинадцятиметрової позначки м’яч отримує Ігор Бекеша, вміло прикриває його корпусом і з розвороту пробиває точно в кут. Міг Ігор ще стати й автором асисту, якби віддав вчасно передачу на Боднарука, однак взяв гру на себе і втратив м’яч.
 
Виноградівці теж мали можливість відігратися та відмінно на останньому рубежі діяв Колісник.
 
В другій половині матчу Бекеша зумів вдало замкнути передачу з кутового й подвоїти перевагу МФА, а вже заключну крапку в грі поставив Герасименко, який скористався помилкою воротаря, який випустив м’яч з рук і зробив рахунок у матчі – 3:0.
 
Завдяки цій перемозі МФА обходить у турнірній таблиці «Вітязь» та «Ужгород» і стає одноосібним лідером чемпіонату юнаків. 

 
Арбітр: Валерій Шкура
Асистенти арбітра: Юрій Бобаль, Вадим Запрутняк
Делегат ФФЗ: Йосип Шитєв (усі Ужгород)
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – ФК «Севлюш»(Виноградів) – 3:0
 
Голи: Бекеша 28, 49; Герасименко 68
 
МФА: Колісник Максим, Лях Дмитро, Лешко Віталій, Фітель Олександр, Черепаня Олександр, Герасименко Андрій, Турецький Владислав, Яворський Павло, Баркасі Владислав, Боднарук Іван, Бекеша Ігор.
Запасні: Барановський Богдан, Віскубов Дмитро, Урсу Маріо, Бура Руслан, Гребенюк Роман, Мадяр Юрій, Тихненко Ігор.
Тренер: Віктор Мунтян
 
«Севлюш»: Попович Юрій, Козаченко Віталій, Боднарук Богдан, Феєр Себастьян, Куліш Юрій, Петречко Роман, Чутора Михайло, Микулюк Іван, Віщак Валентин, Нодь Ерік, Мокар Євген.
Запасні: Пруніца Михайло, Бродовський Валерій, Продан Петро, Васильняк Євген, Шітив Едуард, Корпош Іван, Чернянчук Володимир, Шуба Руслан, Кутняк Сергій.
Тренер: Іван Русінка
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 703 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: