Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Мункача" переграють берегівців
13:36
Юнаки "Мункача" переграють берегівців
Ця перемога дозволила підопічним Івана Фізера вийти на першу сходинку у турнірній таблиці.

Юнаки Три очки в цьому матчі були дуже важливі для мукачівців, адже їх головні конкуренти – юнаки виноградівського «Севлюша» гостювали в Іршаві, де місцева «Бужора» також б’ється за один із комплектів нагород, тож можна було очікувати, що виноградівці втратять очки в цій зустрічі.

Мукачівська молодь почала досить-таки активно, з перших хвилин біля володінь «Берегова» стало гаряче , а на 6-й хвилині Денис Вісторобський зумів реалізувати свою нагоду. Господарі домінували на полі, однак інколи дозволяли берегівчанам контратакувати, саме під час такої контратаки на 26-й хвилині мукачівці пропустили гол – відзначився  Василь Маргітич, який зумів «пробити» Юрія Андрушко. За рівноваги пішли на перерву команди.

В роздягальні наставник Іван Фізер як слід налаштував своїх підопічних, бо в другій половині господарі діяли більш активніше й гостріше. Значно посилив атакувальний потенціал «Мункача» Артем Баятян, який змінив Василя Кривку.

На 55-й хвилині господарі повели – невідпорним для стража воріт «Берегова» став удар Павла Ковачика, а через вісім хвилин вихід віч-на-віч з воротарем реалізовує Артем Баятян, який ставить остаточну переможну крапку в зустрічі.


Арбітр: Сергій Боднар (Ужгород)

Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево. Глядачів: 150

«Мункач» – «Берегово» – 3:1 (1:1)

Голи: Вісторобський 6, Ковачик 55, Баятян 63 – Маргітич 26.

«Мункач»: Андрушко (Орбан 36), Береш, Ковачик, Фурман, Бабинець, Бундаш, Василиженко (Попов 43), Хіміч, Вісторобський, Лозан, Кривка (Баятян 36).
Запасні: Мішко, Онищук, Пекар.
Тренер: Іван Фізер

«Берегово»: Локер, Богдан, Шпілка (Габор 42), Кенийз, Маргітич, Куліковський, Пушкаш, Чегіль, Руденко (Коростил 61), Гоздог, Мішкай.
Запасний: Шляхта
Тренер: Людвіг Тар

Попередження: Фурман 38 – Гоздог 28, Пушкаш 53
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 864 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: